Zorgmanager Jeugd – Amsterdam

Leid als ondernemende zorgmanager jouw eigen ‘zorgonderneming’ bij de Viersprong in Amsterdam. Je bent verantwoordelijk voor het welzijn en de ontwikkeling van deze locatie, terwijl je tegelijkertijd deel uitmaakt van een groter geheel. In nauwe samenwerking met het managementteam en collega zorgmanagers draag je bij aan een vlotte coördinatie, waarbij je een cruciale rol speelt in de toekomstvorming van ons centrum in Amsterdam. Ben jij de bruisende kracht die soepel schakelt tussen zorginhoud en bedrijfsvoering? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen in deze functie? 
De locatie Amsterdam telt twee zorgcentra, waarvan er één gericht is op jeugd en het andere zorgcentrum op volwassenen. Je bent verantwoordelijk voor het zorgcentrum Jeugd. Als Zorgmanager ben jij de drijvende kracht achter de operatie. In deze rol ben je verantwoordelijk voor zowel de zorginhoud als de algehele bedrijfsvoering. Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe zorgpaden, het optimaliseren van kwaliteit, het samenstellen van het team, of deelnemen aan lokale maatschappelijke discussies – jij pakt het met gedrevenheid aan. Het schakelen tussen operatie en strategie is voor jou een tweede natuur. Korte lijnen en directe rapportage aan de Raad van Bestuur geven jou de ruimte om echt impact te maken. Je fungeert als brug tussen zorginhoud en strategie en je speelt een sleutelrol bij het optimaliseren van onze processen. Jouw passie voor  de GGZ, gecombineerd met een expertise in bedrijfsvoering, zal bijdragen aan het versterken van het zorgcentrum in Amsterdam en de Viersprong in zijn algemeenheid. 

Je bent verantwoordelijk voor de leiding van zes MST-teams, drie teams voor psychotherapie, en een team voor intake en diagnostiek. In totaal geef je leiding aan 55 collega’s. Je werkt actief mee aan het soepel coördineren van taken en verantwoordelijkheden door samen te werken met het managementteam (MT), zorgmanagers van diverse zorgcentra en ondersteunende diensten. 

Naar wie zijn we op zoek? 
De ideale collega heeft een WO-opleiding afgerond in de richting van GGZ, psychologie, gezondheidswetenschappen of bedrijfsvoering, en heeft bewezen ervaring in een soortgelijke dualistische functie waar zorginhoud en bedrijfsvoering samenkomen. Er wordt van je verwacht dat je uitblinkt in communicatie, besluitvaardigheid en probleemoplossend vermogen. Je hebt een scherp oog voor kwaliteitsverbetering en weet teams te inspireren. 

Wat bieden wij jou? 
Bij de Viersprong krijg je niet alleen de verantwoordelijkheid over een zorgcentrum, maar ook de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de GGZ-branche. Je komt terecht in een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. 

Daarnaast krijg je: 
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week in FWG 70, Conform CAO GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.785 en €7.419, afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld. 
• 
Een contract voor 32-36 uur per week. 
• 
Je begint met een aanstelling voor bepaalde tijd, met de intentie, bij gebleken geschiktheid, dit om te zetten in een vaste aanstelling. 
• 
Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. 

Word jij onze nieuwe collega? 
Enthousiast geworden? Aarzel niet en maak je interesse kenbaar via de sollicitatie button. Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Patrick Aerts, onze HR Manager, staat je graag te woord. Hij is te bereiken via 06 29 48 44 54. 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt  
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! 
Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend