Zorgmanager (32-36 uur) – Amsterdam

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor één van onze zorgcentra in Amsterdam en runt deze alsof het je eigen onderneming is. Of het nu gaat om het implementeren van (nieuwe) zorgpaden en de bijbehorende kwaliteit, het leggen van de personele puzzel of speler zijn in de lokale maatschappelijke discussie; jij bent de spil in het web. Je bent verantwoordelijk van zorginhoud tot algehele bedrijfsvoering en je krijgt energie van het bewegen op deze twee assen. Het schakelen tussen operatie en strategie gaat je makkelijk af en geeft je energie. Je geeft leiding aan een team van 40 medewerkers en je wordt hierbij ondersteund door een managementassistente, de specialisme leiders van de methodieken, een businesscontroller, zorgcontroller, accountmanager en HR businesspartner. Je werkt nauw samen met de zorgmanager Jeugd in Amsterdam. Omdat wij van korte lijnen houden rapporteer je rechtstreeks aan de raad van bestuur.

Samen met je collega managers en de raad van bestuur vorm je ook een collegiaal managementteam (MT). Daar bespreken we de dagelijkse gang van zaken op hoofdthema’s en vindt besluitvorming voor de gehele Viersprong plaats. Uiteraard geef jij in ons MT je visie op (organisatie brede) projecten of ben je de kartrekker van zo’n project. Ook lever je vanuit je zorgmanagers functie input voor de strategie en het beleid van de Viersprong. Wij hebben namelijk de overtuiging dat we vanuit ondernemende managers het beste uit onze mensen en teams halen. Altijd redeneer je vanuit de cliëntengroep met als doel de beste zorg verlenen die mogelijk is, je hebt sterke idealen en ambities en die mag je koesteren bij de Viersprong. Want naast je verantwoordelijkheid over je zorgcentrum vervul je ook een belangrijke functie als boegbeeld van je eigen organisatieonderdeel en realiseert daardoor een effectieve samenwerking met je interne en externe stakeholders. Dit doe je onder andere omdat je affiniteit hebt met wetenschappelijk onderzoek en productontwikkeling. Wij zijn er trots op dat wij als topspeler in de GGZ dit academisch werkklimaat intern hebben en jij zorgt er in jouw zorgcentrum voor dat dit gefaciliteerd en bewaakt wordt. Zodoende dragen wij met elkaar bij aan postdoctorale beroepsopleidingen en leveren wij onze maatschappelijke bijdrage aan de GGZ branche.

Team & portfolio
De Viersprong heeft haar basis in Halsteren, Noord-Brabant, met daarnaast locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Bergen op Zoom en Goes. Diagnostiek en behandelingen worden uitgevoerd binnen onze 10 zorgcentra die functioneren als Resultaatverantwoordelijke Eenheden (RVE).
Het zorgcentra in Amsterdam bestaat uit 40 medewerkers. Elke collega werkt binnen taakvolwassen, professionele basisteams van 4-10 medewerkers. Je portfolio omvat de basisteams die werken vanuit een verschillende methodiek zoals Dialectische Gedragstherapie, Dynamische Interpersoonlijke Therapie, Mentalization Based Treatment, Schematherapie, Guideline-Informed Treatment for Personality Disorders en Therapeutisch Psychologisch Onderzoek.

Naar wie zijn we op zoek?
– Je bent een BIG-geregistreerde GGZ zorgprofessional met ruime management ervaring. Dan maakt je dat tot een kandidaat met een gouden rand.
– Het is mogelijk om deze functie te combineren met diagnostiek en/of behandeltaken (maximaal 8 uur per week).
– Je hebt aantoonbare ervaring in het aansturen van teams in de duale rol tussen zorginhoud en bedrijfsvoering.
– Jij hebt het verbindend vermogen en coachend leiderschap om leiding te geven aan onze medewerkers en taakvolwassen teams.

Voldoe je niet geheel aan het bovenstaande profiel? Dan mag je ons overtuigen waarom je toch past in het profiel. Groeien mag in ons bedrijf, waaraan wij graag bijdragen.

Wat wij bieden
– Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €6.836,- conform CAO GGZ, FWG 70. (inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring);
– Een contract van onbepaalde tijd voor 32-36 uur;
– Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof;
– Samenwerken met ambitieuze en bevlogen professionals, experts en onderzoekers;
– We hebben een onderscheidend portfolio met bewezen effectieve en doelmatige zorgpaden en zijn een kleinschalige organisatie met een heldere structuur, korte lijnen en een professionele bedrijfsvoering;
– Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt;
– Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast geworden van deze vacature? Aarzel dan niet en solliciteer nu!
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Hester den Hartog, via 088-7656760 of ga naar www.deviersprong.nl.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag!
Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend