Verpleegkundige – vast dienstverband of invalkracht – Halsteren

Ben je flexibel en BIG-geregistreerd en vind je het belangrijk de kwaliteit van leven van cliënten met ernstige persoonlijkheidsproblemen naar een hoger niveau te brengen? Voor de medische dienst zoeken wij een enthousiaste collega verpleegkundige die een bijdrage wil leveren aan de medische dienst.

Wat ga je doen binnen deze functie?
Je verricht triage via de NHG standaard bij lopende somatische problematiek/acute situaties en verricht diverse verpleegkundige handelingen binnen onze kliniek op uitvoerend en informatief gebied. Je pleegt verpleegkundige interventies bij acute vraagstukken en je hebt een belangrijke taak in de medicatieverstrekking en overige zorg. Tijdens de nacht ben je het eerste aanspreekpunt waarin je bepaalt welke zorg op maat er nodig is. In jouw functie werk je nauw samen met collega-verpleegkundigen, verpleegkundig specialist AGZ, huisarts, behandelteams, apotheek en externe zorgverleners.

Naar wie zijn we op zoek?
Als verpleegkundige ben je flexibel inzetbaar. Nauwkeurigheid staat bij jou voorop en door jouw ambitie en leergierigheid ben je altijd bereid om je te laten bijscholen. Maar om echt succesvol te kunnen zijn in deze functie heb jij:
• een afgeronde opleiding;
• een MBO- of HBO werk- en denkniveau;
• een BIG-registratie;
• bij voorkeur ervaring en affiniteit met cliënten met een persoonlijkheidsstoornis;
• affiniteit met de somatische zorg binnen de psychotherapie;
• de vaardigheden een constructieve werkrelatie op te bouwen met de collega’s van de diverse klinische afdelingen en kan je zowel in teamverband als zelfstandig werken;
• Je bent stressbestendig en durft knopen door te hakken in acute situaties.

Wat wij jou bieden
We bieden je een interessante en uitdagende functie binnen een afdeling die nog volop in ontwikkeling is met bevlogen en enthousiaste collega’s. Deze vacature kan zowel als invulkracht ingevuld worden maar we kunnen je ook vaste uren bieden met een langdurig dienstverband. Het is maar net waar jouw voorkeur naaruit gaat. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. Inschaling is afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring. Uiteraard ontvang je extra toeslagen in deze functie in de vorm van ORT. Jaarlijks krijg je €500 (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. We hebben diverse ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in deze functie en bieden op verschillende vlakken een goed leer- en ontwikkeltraject in de vorm van intervisies en supervisies. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy, waar je diverse online trainingen kunt volgen. Je komt te werken bij een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Word jij enthousiast na het lezen van onze vacature? Dan ontvangen we graag je brief en CV. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, dan kan je contact opnemen met Mieke Aars, verpleegkundig specialist, via 06-15450065 of via mieke.aars@deviersprong.nl.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.
De Viersprong verlangt van iedere nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend