Verpleegkundig Specialist MBT (24-36 uur) – Bergen op Zoom

Wil je van toegevoegde waarde zijn in de behandeling van mensen met persoonlijkheidsproblematiek en wil je je verder ontwikkelen in de psychotherapie? Voor ons zorgcentrum Volwassenen in Bergen op Zoom zoeken we voor het behandelprogramma Mentalization Based Treatment (MBT) een Verpleegkundig Specialist!

Wat ga je doen?
Bij de Viersprong willen we op het gebied van onderzoek en behandeling van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen kundig en innovatief zijn. Jij kan ons hierbij helpen.

Als Verpleegkundig Specialist behandel je volwassenen met een borderline persoonlijkheidsstoornis in een ambulante setting. Hierbij werk je in een enthousiast multidisciplinair team.
Je bent verantwoordelijk voor de directe cliëntenzorg en in de rol van behandelverantwoordelijke verbeter je de kwaliteit van de cliëntenzorg en help je mee met het ontwikkelen van het zorgaanbod.

Je participeert op instellingsniveau in adviesorganen en commissies. Om hier invulling aan te geven, kun je resultaten van wetenschappelijk onderzoek vertalen naar de praktijk. Je bent ook betrokken bij de opzet en uitvoering van praktijkgericht onderzoek. Als vanzelfsprekend bouw en onderhoud je een professioneel netwerk.

Concreet ga je het volgende doen:
• Je behandelt volwassenen met een borderline persoonlijkheidsstoornis in een (intensief) ambulant of deeltijd setting;
• Je geeft daarbij zowel individuele- als groepstherapie binnen één van de MBT behandelprogramma’s;
• Je werkt nauw samen met andere disciplines binnen en ervaren team van MBT professionals;
• Je wordt betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en kunt zelf bijdragen aan innovaties;
• Ook zijn er mogelijkheden om een actieve rol te spelen in toekomstige onderzoekslijnen of kennisoverdracht via presentaties, publicaties en opleidingen;
• Desgewenst kan de functie gecombineerd worden met taken in een ander team op het gebied van medicatiebeleid.

Al met al, een zeer diverse baan binnen een specialistische organisatie. Kom jij het team versterken?

Naar wie zijn we op zoek?
• Een afgeronde opleiding als Verpleegkundig Specialist. Ben je bijna klaar met de opleiding Verpleegkundig Specialist? Dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren;
• In het bezit van een BIG registratie;
• Affiniteit met de doelgroep (cliënten met een persoonlijkheidsstoornis);
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding waarbij je kunt blijven reflecteren op eigen handelen;
• Je bent een teamspeler, die graag de samenwerking opzoekt en tegelijkertijd zelfstandig uitstekend kan functioneren;
• In ieder geval op dinsdag en donderdag ben jij beschikbaar.

Wat wij jou bieden:
• Een bruto maandsalaris, Conform CAO GGZ.
• Afhankelijk van jouw wensen, mogelijkheden en de werkzaamheden een contract voor 24-36 uur per week.
• Bergen op Zoom als standplaats.
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma. Bij de start van je baan ontvang je training en volg je supervisie. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast? Aarzel niet en solliciteer!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Anneke van Doorn, Zorgmanager Bergen op Zoom Volwassenen, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 06-27145251.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend