Verpleegkundig specialist (24-36 uur) – Bergen op Zoom

Wat ga je doen binnen deze functie?
Bij de Viersprong willen we op het gebied van onderzoek en behandeling van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen kundig en innovatief zijn. Jij kan ons hierbij als verpleegkundig specialist helpen!

Als verpleegkundig specialist behandel je volwassenen met een borderline persoonlijkheidsstoornis in een ambulante setting en werk je in een enthousiast multidisciplinair team Je bent verantwoordelijk voor de directe cliëntenzorg en in de rol van behandelverantwoordelijke verbeter je de kwaliteit van de cliëntenzorg en help je mee met het ontwikkelen van het zorgaanbod. Je participeert op instellingsniveau in adviesorganen en commissies. Om hier invulling aan te geven, kun je resultaten van wetenschappelijk onderzoek vertalen naar de praktijk. Je bent ook betrokken bij de opzet en uitvoering van praktijkgericht onderzoek. Als vanzelfsprekend bouw en onderhoud je een professioneel netwerk.

Concreet ga je het volgende doen:
• Je behandelt volwassenen met een borderline persoonlijkheidsstoornis in een (intensief) ambulant of deeltijd setting.
• Je geeft daarbij zowel individuele- als groepstherapie binnen één van de MBT behandelprogramma’s.
• Je werkt nauw samen met andere disciplines binnen en ervaren team van MBT professionals.
• Je wordt betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en kunt zelf bijdragen aan innovaties.
• Ook zijn er mogelijkheden om een actieve rol te spelen in toekomstige onderzoekslijnen of kennisoverdracht via presentaties, publicaties en opleidingen.
• Desgewenst kan de functie gecombineerd worden met taken in een ander team op het gebied van medicatiebeleid.

Onze collega Willeke Witkam vertelt je waarom het zo leuk is om met MBT te werken.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een afgeronde HBO verpleegkunde opleiding en een opleiding tot verpleegkundig specialist. Ben je bijna klaar met de opleiding Verpleegkundig Specialist, dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren.
• Tevens ben je BIG geregistreerd;
• Je hebt affiniteit met cliënten met persoonlijkheidsstoornissen;
• Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren en kan goed omgaan met druk en verantwoordelijkheid;
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding waarbij je kunt blijven reflecteren op je eigen handelen;
• Je bent empathisch, beschikt over tact, kan goed luisteren en omgaan met tegengestelde belangen.

Wat wij jou bieden:
We bieden je een interessante en uitdagende functie, met bevlogen en enthousiaste collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. Inschaling is afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring.

Word jij onze nieuwe collega? 
Ben jij de collega die wij zoeken en wil je onderdeel uitmaken van een gedreven team? Dan ontvangen we graag je sollicitatiebrief met CV. Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Anneke van Doorn, Zorgmanager West-Brabant regionaal volwassenen, bereikbaar via 088-7656832. Als je nog niet zo goed weet of deze functie bij je zou kunnen passen kunt je ook eerst een oriënterend gesprek aangaan.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Trots zijn we dan ook dat onze medewerkers ervoor hebben gezorgd dat we het keurmerk ‘Beste Werkgever 2019-2020**’ hebben gekregen. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag

Solliciteren Stuur door naar een vriend