Verpleegkundig Specialist (16-36 uur) – Bergen op Zoom

Verpleegkundig Specialist in Bergen op Zoom gezocht. Lijkt het je leuk nauw samen te werken met de Psychiater? Ga als rechterhand aan de slag bij de Viersprong!

Met diverse effectieve behandelingen zijn wij er voor mensen met ernstige problemen in persoonlijkheid. Bij het behandelteam Mentalization Based Treatment (MBT) in Bergen op Zoom (en optioneel Breda) heeft de Viersprong momenteel ruimte voor een nieuwe collega Verpleegkundig Specialist! Kom jij het team versterken?

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundig Specialist verricht je psychiatrische diagnostiek, ben je samen met de psychiaters verantwoordelijk voor het integreren van psychiatrisch en psychotherapeutisch denken in de diagnostiek en voer je het psychiatrisch deel uit van de behandelingen. Dit altijd in nauwe samenwerking met de andere behandelaren van het programma. Je maakt deel uit van een ervaren multidisciplinair team waar twee wekelijkse teamintervisies en teamsupervisies plaatsvinden.

Daarnaast krijg je als Verpleegkundig Specialist bij ons alle kansen om je te ontwikkelen. Je wordt betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en innovaties, of je staat zelf aan de wieg ervan!

Desgewenst kunnen je werkzaamheden worden aangevuld met individuele- en/of groepstherapie.
Al met al, een zeer diverse baan binnen een specialistische organisatie.

Naar wie zijn we op zoek?
• Een afgeronde opleiding als Verpleegkundig Specialist;
• Bekwaam zijn in het voorschrijven van medicatie (natuurlijk is er nauw contact met onze psychiaters);
• Affiniteit met de doelgroep (cliënten met een persoonlijkheidsstoornis);
• Iemand die minimaal beschikbaar is op dinsdag en donderdag;
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding waarbij je kunt blijven reflecteren op eigen handelen;
• Je bent een teamspeler, die graag de samenwerking opzoekt en tegelijkertijd zelfstandig uitstekend kan functioneren.

Wat wij jou bieden:
• Een bruto maandsalaris conform CAO GGZ.
• Afhankelijk van jouw wensen, mogelijkheden en de werkzaamheden een contract voor 16-36 uur per week.
• Leuke samenwerking in een enthousiast team.
• Bergen op Zoom als standplaats.
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma. Bij de start van je baan ontvang je training en volg je supervisie. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast? Aarzel niet en solliciteer!
Wil je eerst een oriënterend gesprek of heb je nog vragen? Anneke van Doorn, Zorgmanager Bergen op Zoom Volwassenen, staat je graag telefonisch of op locatie te woord. Ze is te bereiken via 06-27145251.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend