Vaktherapeut KKP-TA (24 uur) – Halsteren

In verband met pensionering van onze huidige vaktherapeut, zoeken wij voor onze afdeling Psychodynamische Psychotherapie (PP) in Halsteren, ten behoeve van het klinische programma KKP TA een
nieuwe collega ten behoeve van het klinische programma KKP TA die generalistisch kan en wil werken.

Wat ga je doen binnen deze functie?
Binnen de afdeling PP worden patiënten met matig ernstige en ernstige persoonlijkheidsstoornissen behandeld. Je werkt in een klinisch programma, genaamd Kortdurende Klinisch Psychotherapie – Transactionele Analyse (KKP-TA) met twee groepen patiënten die ieder door een eigen team behandeld worden. Voor beide klinische teams zoeken wij een vaktherapeut. De KKP-TA heeft een opnameduur van drie maanden. Er wordt gewerkt met Transactionele Analyse (TA), een op psychoanalytische leest geschoeide behandelmethodiek met effectieve (snelle en gerichte interventies) behandelmogelijkheden voor patiënten, die concreet aansluiten bij veel verschillende psychische klachten en problemen.

Als vaktherapeut lever je een bijdrage aan het opstellen, uitvoeren en evalueren van de behandelplannen en de behandelstrategieën ten behoeve van de individuele patiënten en de groep als geheel. Je geeft psychomotorische, beeldende, en dramtherapie. Je werkt met groepen van maximaal tien patiënten. Een belangrijke pijler onder de KKP-TA behandeling is een optimaal therapeutisch milieu. Je hebt daar een essentiële rol in. Het werk doet een sterk beroep op je persoonlijke kwaliteiten en bekwaamheid omdat een alerte respons in een adequate werkalliantie met de patiënt vanuit TA-perspectief belangrijk is. Je werkt binnen een multidisciplinair behandelteam met psychotherapeuten, sociotherapeuten en andere vaktherapeuten waarbij het team ook met het andere KKP-team intensief samenwerkt.

Wil jij ook het beste in mensen naar boven halen, solliciteer dan zeker naar deze functie!

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een afgeronde opleiding HBO vaktherapie. Gezien de samenstelling van het team gaat onze voorkeur uit naar een psychomotorisch therapeut.
• Je hebt kennis van en inzicht in individuele en groepsdynamische processen;
• Ervaring in een psychotherapeutische setting strekt tot aanbeveling;
• Je bent bij voorkeur geregistreerd in het register Vaktherapie;
• Ervaring in werken met TA is een pre.

Wat wij jou bieden
Je komt in een enthousiast team te werken binnen een dynamische organisatie. In deze diverse functie zal je te maken krijgen met meerdere media binnen de vaktherapie wat deze functie uitdagend maakt. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. De functie is ingeschaald in FWG 55.

Word jij onze nieuwe collega?
Word jij enthousiast na het lezen van onze vacature? Dan ontvangen we graag je brief en CV. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, dan staan Inge Marsman of Lisanne Pronk, beide vaktherapeuten, je graag te woord. Ze zijn bereikbaar via 088-7656383.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Trots zijn we dan ook dat onze medewerkers ervoor hebben gezorgd dat we het keurmerk ‘Beste Werkgever 2019-2020**’ hebben gekregen. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van iedere nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend