Vaktherapeut PDT (16-36 uur) – Halsteren

Wat ga je doen binnen deze functie?
Binnen verschillende teams op de afdeling psychodynamische therapie (locatie Halsteren) is momenteel ruimte voor een vaktherapeut. Op deze afdeling behandel je cliënten met matige tot ernstige persoonlijkheidsstoornissen, in groepsverband en in individuele therapiesessies. Als vaktherapeut lever je een belangrijke bijdrage aan het opstellen, uitvoeren en evalueren van de behandelplannen en de behandelstrategieën ten behoeve van de individuele cliënten en de groep als geheel. Je werkt met groepen van maximaal tien cliënten. Je werkt altijd intensief samen met collega’s binnen een multidisciplinair behandelteam bestaande uit verschillende disciplines (psychotherapeuten, psychiaters, sociotherapeuten, vaktherapeuten en systeemtherapeuten).

Op de afdeling psychodynamische therapie wordt gewerkt met verschillende methodische kaders; psychodynamische psychotherapie, Transactionele Analyse (TA) en Dynamische Interpersoonlijke Therapie (DIT). Er vindt individuele psychotherapie plaats, maar ook verschillende ambulante en deeltijd groepsbehandelingen worden aangeboden op de locatie in Halsteren.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een afgeronde HBO opleiding Vaktherapie. Er bestaat een lichte voorkeur voor een psychomotorische therapeut vanwege de samenstelling van het huidige team vaktherapeuten op de locatie. Indien je een andere richting van de opleiding vaktherapie hebt afgerond, ontvangen we natuurlijk ook graag je sollicitatie;
• Je hebt kennis van en inzicht in individuele en groepsdynamische processen;
• Ervaring in een psychotherapeutische setting is een pre, maar geen vereiste. Je bent tenminste bereid jezelf hierin te verdiepen middels zelfstudie en scholing;
• Je bent bij voorkeur geregistreerd in het register Vaktherapie.

Wat wij jou bieden
Je komt in een enthousiast team te werken binnen een dynamische organisatie. Je zal wanneer nodig middels trainingen geschoold worden in het methodische kader waarmee je zal gaan werken en wordt met supervisie, intervisie en werkbegeleiding ondersteunt in je dagdagelijkse werk. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. De functie is ingeschaald in FWG 55.

Word jij onze nieuwe collega?
Word je enthousiast van het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en stuur ons je sollicitatie! Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen, dan staat Susan Sparidaens, a.i. Zorgmanager Halsteren West-Brabant, je graag te woord. Ze is te bereiken via 06-23041800.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Trots zijn we dan ook dat onze medewerkers ervoor hebben gezorgd dat we het keurmerk ‘Beste Werkgever 2019-2020**’ hebben gekregen. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend