Vaktherapeut KKP-TA – Halsteren

Voor onze kliniek in Halsteren zijn we voor het behandelprogramma Kortdurende Klinische Psychotherapie – Transactionele Analyse (KKP-TA) voor volwassenen op zoek naar een vaktherapeut. Als professional op zowel cliënt- als teamniveau ben je cruciaal voor het succes van ons programma. Word jij onze nieuwe collega?  

Wat ga je doen binnen deze functie? 
Als vaktherapeut lever je een bijdrage aan het opstellen, uitvoeren en evalueren van de behandelplannen ten behoeve van de individuele cliënten en de groep als geheel. Je werkt interdisciplinair samen. Oftewel je geeft psychomotore, beeldende, dans, muziek- of dramatherapie met vaktherapeuten die over een andere expertise beschikken. Je werkt met groepen van maximaal tien cliënten. Een belangrijke pijler onder de KKP-TA behandeling is een optimaal therapeutisch milieu. Je hebt daar een essentiële rol in. Het werk doet een sterk beroep op je persoonlijke kwaliteiten en bekwaamheid omdat een alerte respons in een adequate werkalliantie met de cliënt vanuit TA-perspectief belangrijk is. Je werkt binnen een multidisciplinair behandelteam met psychotherapeuten, sociotherapeuten en andere vaktherapeuten waarbij het team ook met het andere KKP-team intensief samenwerkt.  

Kortdurende klinische behandeling TA wordt ook wel kortdurende klinische psychotherapie Transactionele Analyse (KKP-TA) genoemd. Een klinische TA-behandeling is een opname in onze kliniek in Halsteren. Deze duurt drie maanden en is verdeeld in twee blokken van zeven weken, waarin de cliënt wordt opgenomen. Ertussenin is men een halve week thuis. De TA is een  therapeutische benadering die gericht is op het identificeren en begrijpen van ongezonde patronen in menselijk gedrag en communicatie. 

Een cliënt aan het woord over de behandeling KKP-TA: 
“Mijn behandeling bij de Viersprong is het zwaarste én beste wat ik in mijn leven heb gedaan…Met deze behandeling heb ik vijf jaar psychotherapie in drie maanden kunnen doen.” – Client 

Dit is toch de reden waarom je doet wat je doet? Meer te weten komen over de behandeling? 

Naar wie zijn we op zoek? 
• Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Vaktherapie;  
Je hebt kennis van en inzicht in individuele en groepsdynamische processen; 
Ervaring in een psychotherapeutische setting strekt tot aanbeveling; 
Je bent bij voorkeur geregistreerd in het register Vaktherapie; 
Ervaring in werken met TA is een pré; 
Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele, open en transparante houding en reflecteert op eigen handelen. 

Wat wij bieden jou bieden: 
  Een salaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 55 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €3.076,- en €4.785,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties. 
•  8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld. 
  Een contract voor 24 tot 36 uur per week. 
  Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. 
  Je komt te werken op onze vestiging in Halsteren. 
  Een boeiende, uitdagende en dynamische functie in een professioneel en team 
  Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. 

Word jij onze nieuwe collega? 
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer! 
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Anouk Schippers, behandelinhoudelijk zorgmanager in Halsteren, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via 06-20372995 of 088-76 56 200. 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt  
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

 

 

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend