Vaktherapeut GIT-PD (minimaal 4 uur) – Bergen op Zoom

Voor de Guideline-Informed Treatment for Personality Disorders (GIT-PD) behandeling zoeken we vaktherapeuten vanuit verschillende disciplines (PMT, beeldend). 

Wat ga je doen binnen deze functie?
Je behandelt volwassenen met vaak kenmerken van verschillende persoonlijkheidsstoornissen in een intensief ambulante setting. Als vaktherapeut lever je een belangrijke bijdrage aan de uitvoering van individuele modules op maat. De indicatie hiervoor wordt in de evaluatie met de cliënt gesteld. 

Deze functie kan gecombineerd worden met een functie als vaktherapeut in een ander team. Voor de andere vacatures voor vaktherapeut klik hier

Hoe ziet GIT-PD er concreet uit?
Guideline-Informed Treatment for Personality Disorders (GIT-PD) werd door het Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen ontwikkeld om de behandeling voor mensen met een persoonlijkheidsstoornis te verbeteren en een alternatief te bieden naast andere behandelingen. De behandeling bestaat uit drie aaneengesloten fasen. Gestart wordt met een uitgebreide (systeem)assessment door een regiebehandelaar. Hierna volgt een groepsgewijs modulair programma, coachingsgroepen en individuele zorg op maat. Tenslotte volgt de periode van de oefenfase/boosterfase die als doel heeft het geleerde nog meer eigen te maken en toe te passen in het dagelijks leven. Wil je meer weten over GIT-PD, bekijk dan onze website.

Naar wie zijn we op zoek?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Vaktherapie;
  • Je hebt kennis van en inzicht in individuele en groepsdynamische processen;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar werkt samen waar nodig;
  • Ervaring in een psychotherapeutische setting is een pre, maar geen vereiste. Je bent tenminste bereid jezelf hierin te verdiepen middels zelfstudie en scholing;
  • Je bent bij voorkeur geregistreerd in het register Vaktherapie.

Wat wij jou bieden
Je komt in een enthousiast team te werken binnen een dynamische organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. De functie is ingeschaald in FWG 55. Het is mogelijk om deze functie in loondienst als ook op ZZP basis in te vullen.

Word jij onze nieuwe collega?
Word je enthousiast van het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en stuur ons je sollicitatie! Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen, dan staat Anneke van Doorn Zorgmanager West-Brabant volwassenen, je graag te woord. Ze is te bereiken via 088-7656832.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Trots zijn we dan ook dat onze medewerkers ervoor hebben gezorgd dat we het keurmerk ‘Beste Werkgever 2019-2020**’ hebben gekregen. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend