PMT of Beweging Vaktherapeut GIT-PD (minimaal 4 uur) – Bergen op Zoom

Voor de Guideline-Informed Treatment for Personality Disorders (GIT-PD) behandeling zoeken we een PMT of Beweging Vaktherapeut.

Wat ga je doen?
Je behandelt volwassenen met vaak kenmerken van verschillende persoonlijkheidsstoornissen in een intensief ambulante setting. Als Vaktherapeut lever je een belangrijke bijdrage aan de uitvoering van individuele modules op maat. De indicatie hiervoor wordt in de evaluatie met de cliënt gesteld.
Deze functie kan gecombineerd worden met een functie als Vaktherapeut in een ander team. Voor de andere vacatures voor Vaktherapeut klik hier.

Hoe ziet GIT-PD er concreet uit?
Guideline-Informed Treatment for Personality Disorders (GIT-PD) werd door het Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen ontwikkeld om de behandeling voor mensen met een persoonlijkheidsstoornis te verbeteren en een alternatief te bieden naast andere behandelingen. De behandeling bestaat uit drie aaneengesloten fasen. Gestart wordt met een uitgebreide (systeem)assessment door een regiebehandelaar. Hierna volgt een groepsgewijs modulair programma, coachingsgroepen en individuele zorg op maat. Tenslotte volgt de periode van de oefenfase/boosterfase die als doel heeft het geleerde nog meer eigen te maken en toe te passen in het dagelijks leven. Wil je meer weten over GIT-PD, bekijk dan onze website.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een afgeronde HBO opleiding Vaktherapie (PMT of Beweging);
• Je hebt kennis van en inzicht in individuele en groepsdynamische processen;
• Je kunt goed zelfstandig werken, maar werkt samen waar nodig;
• Ervaring in een psychotherapeutische setting is een pre, maar geen vereiste. Je bent tenminste bereid jezelf hierin te verdiepen middels zelfstudie en scholing;
• Je bent bij voorkeur geregistreerd in het register Vaktherapie.

Wat wij jou bieden
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €4381,- (conform CAO GGZ, FWG 55).
• Een contract voor minimaal 4 uur per week. Hoeveel uur zou jij willen werken?
• Het is mogelijk om deze functie in loondienst of ZZP in te vullen.
• Samenwerken met een enthousiast, vaardig en saamhorig team binnen een dynamische organisatie.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• We bieden je op verschillende vlakken een goed leer- en ontwikkeltraject in de vorm van intervisies en supervisies. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy waar je diverse online trainingen kunt volgen.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Is deze functie op je lijf geschreven? Reageer dan snel!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Anneke van Doorn, Zorgmanager Bergen op Zoom Volwassenen, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar op 06-27145251.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag!
Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend