Vaktherapeut GDGS – Halsteren

Stap in een dynamische rol waar je in nauwe samenwerking met ervaren collega’s diverse persoonlijkheidsproblemen aanpakt. Samen met een multidisciplinair team bied je intensieve behandelingen in een deeltijdsetting. Het betreft een uitdagende positie waar je complexe psychische problematiek aanpakt en een verschil maakt voor cliënten bij wie eerdere hulpverlening niet afdoende was. 

Wat ga je doen binnen deze functie? 
In nauwe samenwerking met een groep fijne, ervaren en ambitieuze collega’s behandel je cliënten met verschillende persoonlijkheidsproblemen. Het team waarin je komt te werken bestaat uit een klinisch psycholoog, GZ-psycholoog, psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog, twee sociotherapeuten, een beeldend vaktherapeut, een systeemtherapeut en een psychiater. Je werkt met hen interdisciplinair samen. Oftewel, de verschillende therapieën bied je vaak samen met andere collega’s/ disciplines. 

In deze rol bied je behandelingen aan in een gefaseerde deeltijd; cliënten zijn eerste drie, daarna twee dagen per week op locatie. Dit biedt een gestructureerde en intensieve behandelingsbenadering gericht op het aanpakken van persoonlijkheidsstoornissen, (chronische) depressie, angst en andere psychische problematiek. Deze therapie combineert elementen van schematherapie, groepstherapie en deeltijdbehandeling om een diepgaande benadering te bieden. Voor de cliënten die je gaat behandelen heeft eerdere hulpverlening vaak onvoldoende effect gehad. Ze ervaren terugkerende patronen die leiden tot problemen in diverse aspecten van hun leven, zoals intieme relaties, werk en/of opleiding. Bij deze cliënten zijn persoonlijkheidskenmerken vastgesteld binnen het B en/of het C cluster, vaak in combinatie met eerdergenoemde symptoomstoornissen.  

De afdeling Schematherapie bestaat uit ambulante, deeltijd en klinische behandelvormen voor volwassenen, jongvolwassenen en adolescenten. Deze vacature betreft een functie in het behandelprogramma Gefaseerde Deeltijd Groepsschematherapie voor volwassenen. Dit behandelprogramma heeft een gefaseerde opzet. Meer informatie over de behandeling vind je hier. 

Naar wie zijn we op zoek? 
• Je hebt een afgeronde HBO opleiding Vaktherapie. Gezien de samenstelling van het team is er een voorkeur voor een dramatherapeut, maar ook PMT-, dans en muziektherapeuten worden van harte uitgenodigd om te solliciteren. 
• 
Je hebt ervaring met groepen of affiniteit met groepsdynamisch werken. 
• 
Ervaring met Schematherapie (in groepen) is een pre, maar je bent in ieder geval bereid je de werkwijze van de Schematherapie eigen te maken. Wij bieden hierin goede ondersteuning. 
• 
Je bent een teamspeler die goed zelfstandig kan functioneren binnen een op ontwikkeling en innovatie gerichte organisatie. 
• 
Je bent bij voorkeur geregistreerd in het register Vaktherapie. 

Wat wij jou bieden 
• 
Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week,  ingeschaald in FWG 55 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €3.076,- en €4.785,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties;
• 8
,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld;
• 
Een contract voor 24-32 uur;
• 
Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. 
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega? 
Wil jij ook het beste in mensen naar boven halen? Solliciteer dan zeker naar deze functie! Wil je meer weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Anouk Schippers, Zorgmanager West-Brabant Volwassenen, bereikbaar via 06-20372995. 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Trots zijn we dan ook dat onze medewerkers ervoor hebben gezorgd dat we het keurmerk ‘Beste Werkgever 2019-2020**’ hebben gekregen. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

  

 *Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

  

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?