Vaktherapeut (16-36 uur) – Halsteren

Heb jij de opleiding Vaktherapie afgerond? En doe jij graag datgene waar je écht goed in bent? Wij zijn op zoek naar een vaktherapeut die locatie Halsteren komt versterken voor één van onze behandelingen! Parttime of fulltime? Dit bespreken wij graag met jou.

Wat ga je doen?
Als vaktherapeut lever je een bijdrage aan het opstellen, uitvoeren en evalueren van de behandelplannen en de behandelstrategieën. Ten behoeve van de individuele cliënten en de groep als geheel. Je werkt nauw samen met collega’s in een multidisciplinair team (psychotherapeuten, sociotherapeuten, een psychiater en collega vaktherapeuten). Beter word je niet alleen!

Zowel fulltime als parttime zijn er mogelijkheden. Als bevlogen vaktherapeut haal jij alles uit de dag. Samen naar succes! Klinkt mooi, toch?

De Viersprong kent binnen de vaktherapie verschillende behandelingen. Dit bied jou de kans om te doen wat jij leuk vindt! Welke behandeling past bij jou als vaktherapeut?
Klinische Schematherapie voor Adolescenten (KST-A): Een behandeling die zich richt op jongeren in de leeftijd van (bijna) 15 tot 18 jaar die ernstig zijn vastgelopen op verschillende levensgebieden. In 3 fasen, waarin je allemaal werkzaam bent, vind een behandeling plaats die zorgt voor de voorbereiding, klinische behandeling (maximaal 6 maanden) en een ambulant nazorgtraject. De ouders/verzorgers van de cliënt worden vanaf de start intensief bij de behandeling betrokken. Alles met als doel om samen te werken aan de negatieve gedragspatronen. Via deze link vind je meer informatie over KST-A.
Klinische Schematherapie voor Volwassenen (KST-V): Een behandeling die zich richt op volwassenen, die gedurende langere tijd psychische problemen (o.a. stemming, angst, laag zelfbeeld) ervaren ten gevolge van scheefgroei in hun persoonlijkheid. Volgens het model van Farrel en Shaw wordt er een behandeling aangeboden om de herhalingspatronen bij cliënten te doorbreken. Dit gebeurd in een traject van 6 maanden. Wil je alles weten? Klik hier!
Kortdurende Klinisch Psychotherapie – Transactionele Analyse (KKP-TA): Een opnameduur van drie maanden waarbij er wordt gewerkt met Transactionele Analyse (TA). Een, op psychoanalytische leest geschoeide behandelmethodiek, met effectieve (snelle en gerichte interventies) behandelmogelijkheden voor cliënten, die concreet aansluiten bij veel verschillende psychische klachten en problemen. Alle uitleg over KKP-TA vind je hier.
Psychodynamische Therapie (PDT): Als vaktherapeut ga jij aan de slag met verschillende methodische kaders; Psychodynamische Psychotherapie, Transactionele Analyse (TA) en Dynamische Interpersoonlijke Therapie (DIT). Je behandelt cliënten met matige tot ernstige persoonlijkheidsstoornissen. Zowel individueel, in groepsverband (maximaal 10), op locatie en/of ambulant. Op de webpagina kan je verdere informatie terugvinden.

Nog niet direct duidelijk welke therapie jou het meeste aanspreekt? Wij gaan graag oriënterend met je in gesprek om samen te bekijken wat het beste bij jou past!

Naar wie zijn we op zoek?
• Dankzij de afgeronde opleiding HBO Vaktherapie ben jij de nieuwe collega die wij zoeken;
• Jij bent degene die iedere dag wilt zorgen voor hen. Tegelijkertijd zorgen wij voor jou;
• Kennis van individuele en groepsdynamische processen maakt dat jij je kwaliteiten optimaal kan inzetten;
• Ervaring in een psychotherapeutische setting? Of bereid jezelf hierin te verdiepen? Dat zien we graag;
• Bij voorkeur ben jij geregistreerd in het register Vaktherapie. 

Wat wij jou bieden
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €4381,- (conform CAO GGZ, FWG 55).
• Een contract voor 16-36 uur per week. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?
• Samenwerken met een enthousiast, vaardig en saamhorig team binnen een dynamische organisatie.
• Jaarlijks € 500 (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• We bieden je op verschillende vlakken een goed leer- en ontwikkeltraject in de vorm van intervisies en supervisies. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy waar je diverse online trainingen kunt volgen.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast over deze vacature? Op zoek naar meer informatie? Anouk Schippers, Zorgmanager West-Brabant Volwassenen, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 06-20372995.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken.
Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend