Orthopedagoog/Psycholoog als MST Therapeut – Den Bosch

Team MST in regio Noordoost Brabant zoekt een nieuwe collega! Kom jij ons versterken?  

Aan de slag, samen met een multidisciplinair team, met het gehele systeem van de cliënt? MST, Multi Systeem Therapie, is bewezen effectief. Deze methodiek zet de Viersprong iedere dag vol overgave in. Klinkt interessant? Voor de regio Noordoost Brabant zoeken wij een nieuwe collega! 
 
Nog niet direct (helemaal) bekend met MST? De Viersprong bied je alle gelegenheid om de nodige kennis en kunde op te doen! Bij de start van je baan krijg je een 5-daagse training, daarnaast ontvang je wekelijks taakgerichte supervisie om te streven naar een zo goed mogelijke behandeling. Jij zorgt voor de jongere, de Viersprong zorgt voor jou! 
 
Wat ga je doen? 
In een boeiende, uitdagende en zelfstandige functie als MST therapeut ga je actief aan de slag met 4 à 5 gezinnen. Hierin geef je therapie, volgens het MST model, aan de jongere, hun ouders/verzorgers en het netwerk om het gezin heen. Iedere week is anders! MST wordt aangeboden met een klein team, bestaande uit 4 therapeuten en een supervisor. Je werkt zeer intensief en nauw samen, om de jongeren en hun gezinnen te helpen en hen perspectief op beter leven te bieden. Je werkt 36 uur per week, verspreid over 4 of 5 dagen. Hoe die uren worden ingedeeld, bepaal je samen met de cliënt. Dit geeft jou veel vrijheid en ruimte om werk en privé in te plannen hoe jij wilt. Ideaal toch? 
 
Multi Systeem Therapie is een bewezen effectieve behandeling voor jongeren van 10 tot 18 jaar met ernstige gedragsproblemen bij wie uithuisplaatsing dreigt. Deze behandeling voorkomt een dergelijke plaatsing. Er is vaak sprake van een combinatie van verschillende gedragsproblemen (weglopen, spijbelen, pesten, intimideren, agressief gedrag, geweld thuis of op straat, alcohol- drugs en ander middelengebruik), die vervolgens uitmonden in crimineel gedrag (dealen, diefstal en vandalisme). De behandeling duurt tussen de 3 en de 5 maanden en vindt plaats in de natuurlijke omgeving en met de personen die de meeste invloed hebben op de jongere. Er wordt vanuit de thuissituatie veel met de ouders gewerkt. Zie voor meer informatie: www.multisysteemtherapie.nl. 
 
Naar wie zijn we op zoek?
 
• Je hebt een afgeronde WO-opleiding Psychologie of Pedagogiek; 
• Ervaring met de doelgroep? Dat zien we graag; 
• Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast vragen we een basisniveau kennis van de Engelse taal voor de cursus en wekelijks 1 rapportage; 
• Je bent flexibel inzetbaar door maximaal 2 avonden in de week beschikbaar te zijn voor therapiesessies met de gezinnen. Daarnaast draai je mee in een bereikbaarheidsdienst (gemiddeld 1 x per 12 weken) voor buiten kantooruren en het weekend. Hier staat een compensatie in verlofuren en salaris tegenover; 
• Je hebt een goed analytisch vermogen en sterke interpersoonlijke vaardigheden; 
• Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en bent woonachtig in de regio Noordoost Brabant in verband met het werken in de regio Den Bosch. 
 
Wat wij jou bieden: 
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 60 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €3.541,- en €5.335,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld. 
• Een contract voor 36 uur per week.  
• Ruimte je werktijden grotendeels zelf in te delen (!). 
• Je werkt binnen een aantoonbaar succesvol programma dat goed aangeschreven staat bij gemeenten. De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma en staat voor jou klaar. 
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. 
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. 
 
Word jij onze nieuwe collega? 
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer!  
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen?  
Gerda Hulsen MST-Supervisor, staat je graag te woord. Zij is te bereiken via 06-20327250.  
 
De Viersprong – De werkgever die je verder brengt  
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! 
Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?