Therapeut MST – Rotterdam

Heb jij een afgeronde opleiding HBO/WO in de richting van Zorg & Welzijn, Psychologie of Pedagogiek? En wil jij graag ambulant werken met jeugd, jeugd en hun ouders en/of het gehele systeem? De Viersprong gaat graag vrijblijvend met jou in gesprek!

Wist je dat een startende behandelaar ook in aanmerking komt als Therapeut? Laat ons vooral weten dat jij geïnteresseerd bent!

Multi Systeem Therapie (MST), een behandeling waar de Viersprong trots op is! Een bewezen effectieve methodiek om uithuisplaatsing te voorkomen. MST wordt ingezet voor verschillende doelgroepen en problematieken. Niet alleen de cliënt, maar zeker ook de ouders komen hierin intensief aan bod. Erg divers dus!

Wat ga je doen?
De vraag is meer; Wat wil je doen? De Viersprong heeft altijd een passende doelgroep en methodiek die past bij jou. Lijkt het je interessant om meer te weten te komen? Dan nodigen wij je van harte uit voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek. Wij nemen hiervoor de tijd en geven je alle benodigde informatie. Maken wij binnenkort kennis met elkaar op onze locatie?

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een HBO opleiding richting Maatschappelijk Werk, SPH/Social Work, SPV (met voortgezette opleiding) / WO opleiding Psychologie of Pedagogiek;
• Ervaring binnen de GGZ? En met Jeugd? Dat is wel belangrijk voor deze toffe baan. Niet direct aantoonbaar? Ook dan mag je ons overtuigen van jouw kwaliteiten;
• In het bezit van een rijbewijs en auto;
• Twijfel je nog? Nergens voor nodig! Ontdek samen met ons wat er bij jou past.

Wat wij jou bieden:
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €5.230,-. Conform CAO GGZ, FWG 60.
• Een contract voor 32-36 uur per week.
• Ruimte je werktijden grotendeels zelf in te delen (!). Jij hebt, samen met de cliënten, de regie.
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma en staat voor jou klaar. Bij de start van je baan ontvang je direct een 5-daagse training. Daarnaast volg je booster trainingen en wekelijks taakgerichte supervisie om middels het model te streven naar een zo goed mogelijke behandeling.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Jij laat ons weten dat jij geïnteresseerd bent, wij vertellen je alles wat je wilt weten! Klinkt goed? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet.
Eerst even bellen? Monique Nijsen (06-50122633) of Brenda Hedemann (06-11602677), beide MST Supervisor, staan je graag te woord.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend