Teamleider/ GZ-psycholoog/ Systeemtherapeut – Rotterdam

Ons zorgcentrum Jeugd in Rotterdam zoekt een enthousiaste collega voor ons Flexibel Interventie Team (FIT) in de functie van Teamleider/ GZ-psycholoog/ Systeemtherapeut.

Wat is het FIT-team?
Het is van groot belang om jongeren vroegtijdig te behandelen. Uit onderzoek blijkt dat dit effectiever is dan het behandelen op latere leeftijd. We bekijken de problemen van de jongeren vanuit een systemisch perspectief en werken binnen de behandeling samen met de directbetrokkenen, zoals ouders en familie. Daarnaast zijn we steeds bezig hoe we onze behandelingen kunnen aanpassen en verbeteren om te zorgen dat jongeren en gezinnen ervan kunnen profiteren. Innovatie van ons behandelaanbod is eveneens een belangrijk aspect binnen de functie. Het FIT-team richt zich op gezinsproblemen (systemische problemen) en gedragsproblemen bij 1 of meerdere kinderen. De reden van aanmelding is de individuele problematiek van de jongere welke kan bestaan uit angst, trauma, beginnende persoonlijkheidsproblematiek en/ of gedragsproblemen.

Wat ga je doen binnen het FIT-team?
Jij bent degene die zorgt dat FIT-behandelingen goed gepositioneerd zijn in de regio en op de juiste wijze worden ingezet in de behandeling van gezinnen. Jij brengt vraag en aanbod bij elkaar en vindt het leuk om een team te ondersteunen bij de implementatie van nieuw behandelaanbod. Belangrijk onderdeel van je werkzaamheden is uitvoerend en coachend leidinggeven aan een team van (systeem) therapeuten. Een goede onderlinge samenwerking staat hierbij centraal. Je geeft dan ook de nodige ondersteuning bij casuïstiek en waar nodig begeleid je je collega’s bij huisbezoeken.

Deze functie heeft ook een administratieve component. Door bij te dragen aan het afsluiten van zorgovereenkomsten met verwijzers, onderhoud je regelmatig contact met de zorgadministratie en bewaak je een efficiënte in-, door- en uitstroom van onze gezinnen.

Je hebt een externe functie in het onderhouden van contacten met verwijzers en andere zorgaanbieders met betrekking tot aanmeldingen, screening, wachttijden en uitstroom van gezinnen. Je onderhoudt ook de nodige contacten met gemeenten en collega-instellingen en overlegt met collega’s over de afstemming van beleidszaken en wachttijden.

Naar wie zijn we op zoek?
• Een BIG-registratie is een vereiste: je hebt de GZ-opleiding afgerond, of orthopedagoog-generalist;
• Affiniteit met en ervaring in het werken met jeugdigen en hun systeem;
• We hechten belang aan een registratie bij de NVRG als systeemtherapeut;
• Je bent empathisch, nieuwsgierig en respectvol. Je kunt goed zelfstandig als ook in een team werken en kunt goed omgaan met druk en verantwoordelijkheid;
• Je staat open voor innovatie en vindt het leuk om het zorgaanbod verder te ontwikkelen en het team mee te nemen in veranderingen;
• Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto in verband met het deels outreachend werken.

Wat wij jou bieden
• Een salaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 65 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.108,- en €6.264,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.
• Een contract voor 32 uur per week.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een uitdagende en boeiende baan binnen een dynamische omgeving met veel ontwikkelingsmogelijkheden en enthousiaste collega’s.
• Innovatie en wetenschappelijk onderzoek zijn geïntegreerd in je dagelijkse praktijk. Er is ruimte je verder te ontwikkelen, door middel van interne en externe opleidingen.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer! Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Miranda van Dijk (behandelcoördinator/ teamleider) staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 06-52437766.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelma-tigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag!
Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?