Teamleider/Behandelcoördinator (28-36 uur) – Rotterdam

Locatie Rotterdam gaat uitbreiden! Reden genoeg om op zoek te gaan naar een Teamleider/Behandelcoördinator. Iemand die begeleiding biedt aan collega’s, zorgt voor sturing en structuur. Een uitdagende en waardevolle functie die past bij jou?

Wat ga je doen binnen deze functie?
Als Teamleider/Behandelcoördinator werk je in ieder geval samen met vier therapeuten en een consultant. Wanneer je zelf geen regiebehandelaar bent, is ook deze aan jouw team verbonden. Je begeleidt de therapeuten actief, minimaal op wekelijkse basis. Zo ben je betrokken bij intakes en evaluaties en voorzie je de verslaglegging van feedback. Bovendien werk je veelvuldig samen met de vaste consultant. Dit met als doel de kwaliteit en ontwikkelingen binnen MST zo optimaal mogelijk te houden.
Je krijgt een gedegen trainingsprogramma om de MST methodiek juist te kunnen hanteren waaronder basistrainingen, supervisor training en periodieke boostertrainingen.

MST, oftewel Multi Systeem Therapie, is een bewezen effectieve methodiek die wordt toegepast waar het écht gebeurt: Thuis en elders in de directe omgeving van de jongere. Behandelaren zetten diverse behandelmodules in bij gezinnen waarin de jongere gedragsproblemen vertoont en de jongere of één van de ouders een licht verstandelijke beperking kan hebben. Dankzij de ambulante begeleiding worden problemen opgelost en krijgen ouders gerichte hulp voor gedragsproblemen van de jongeren. Wil je er alles over weten? MST & MST-ID bezorgt je de benodigde informatie!

Je stuurt aan op de behandelprincipes van MST. Je overziet de behandellijnen en bent continu aan het sparren met je teamgenoten, ondermeer middels de wekelijkse groepssupervisie en door extra individuele ondersteuning wanneer gevraagd. Zo worden doelen samen bepaald en mogelijke barrières besproken. Ook heb je ontwikkelingsgesprekken in het kader van ieders eigen therapeutische ontwikkeling.
Tot slot heb je veel contact met verwijzers over aanmeldingen. Je draagt er zorg voor dat alle therapeuten 4 tot 6 gezinnen behandelen. Je beheert de wachtlijst en in- en uitstroom van je team. Al met al, een zeer diverse baan!

Naar wie zijn we op zoek?
• Bij voorkeur bezit jij een relevante WO opleiding (GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist). Ben je Basis Psycholoog of bezit jij een HBO opleiding met ruim relevante werkervaring? Ook dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie;
• Je hebt affiniteit met een systeemgerichte (strategisch en structureel) en cognitief gedragstherapeutische werkwijze in gezinnen;
• Dankzij jouw kwaliteiten ben jij uitstekend in staat het team coachend aan te sturen;
• Je bent bereid outreachend te werken;
• Je hebt voldoende inzicht in methoden en technieken van wetenschappelijk onderzoek;
• Je beheerst de Engelse taal goed en bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wat wij jou bieden
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €5734,-. Conform CAO GGZ, FWG 65.
• Een contract voor 32-36 uur per week. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?
• Ruimte om thuis te werken én je werktijden grotendeels zelf in te delen (!).
• Een verantwoordelijke en begeleidende rol richting een enthousiast, vaardig en saamhorig team.
• Werken binnen een dynamische organisatie waar je gezien, gehoord en gewaardeerd wordt.
• Diverse mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding. Wij bieden een gedegen trainingsprogramma en staan voor jou klaar. Met interne trainingen, periodieke booster training en frequente begeleiding van een expert.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en solliciteer!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Robert den Ouden, Zorgmanager Jeugd Rotterdam, staat je graag te woord. Robert is te bereiken via 06-13230934.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. We bieden je op verschillende vlakken een goed leer- en ontwikkeltraject in de vorm van intervisies en supervisies.
Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy en het platform GoodHabitz, waar je diverse online trainingen kunt volgen.

Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend