Behandelcoördinator Jeugd GGZ (28-36 uur) – Amsterdam

Wat ga je doen binnen deze functie?

Het team therapeuten in Amsterdam is op zoek naar een Behandelcoördinator Jeugd GGZ! Binnen een specialistisch team ben jij de begeleider en kartrekker die zorgt voor nóg betere zorg. Klinkt goed? Lees dan vooral verder (ook zonder Supervisor registratie!).

In de functie van Behandelcoördinator werk je samen met een team van 4 therapeuten. Hierin ben jij met name verantwoordelijk voor de indicatie stelling (intakes), de begeleiding/leiding geven aan het team, evaluaties bijwonen en het samen uitzetten van de behandellijnen. Alles gericht op kwaliteit van behandelingen, middels de gestelde MST methodiek.
Jij bent degene die zorgt dat vraag en aanbod bij elkaar komen. Ieder teamlid begeleid zo’n 5 gezinnen. Je geeft de nodige ondersteuning bij casuïstiek en waar nodig begeleid je je collega’s bij huisbezoeken. Tegelijkertijd pak jij de rol als contactpersoon richting zorgaanbieders, gemeenten, verwijzers en collega instellingen. Dit alles doe je niet alleen. Samen met collega coördinatoren zorg jij voor de stevige fundering.

Multi Systeem Therapie – Problem Sexual Behaviour (MST PSB) is een ambulant behandelprogramma, van 5 tot 7 maanden, voor jongeren met ernstig seksuele gedragsproblemen en hun gezinnen. PSB is ontwikkeld in Amerika en bewezen effectief. PSB wordt uitgevoerd in de natuurlijke leefomgeving van de jongere en is gericht op de onderliggende determinanten van ernstige seksuele gedragsproblemen. De intensieve behandeling voorkomt uithuisplaatsing, verbetert de veiligheid en verbetert het prosociale gedrag. Daarnaast worden delict risico’s verminderd. De behandeling is integraal en richt zich op alle risicofactoren in de diverse systemen waarvan de jongere deel uitmaakt: gezin, familie, buurt, school, vrienden.
Nieuwsgierig geworden en meer willen weten? Klik hier en hier voor alle informatie!

Naar wie zijn we op zoek?
• Je bent GZ psycholoog of Orthopedagoog-generalist en BIG geregistreerd. (nog) Niet behaald maar wel aantoonbare ervaring als Basis Psycholoog/Orthopedagoog? Ook dan zien we je sollicitatie graag tegemoet;
• Een registratie als Supervisor is niet nodig;
• Affiniteit met een systeemgerichte (strategisch en structureel) en cognitief gedragstherapeutische werkwijze in gezinnen zorgt voor jou werkgeluk. Dit gebeurd Outreachend;
• Je hebt voldoende inzicht in methoden en technieken van wetenschappelijk onderzoek;
• Je beheerst de Engelse taal goed en bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wat wij jou bieden
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, tussen €4381,- en €5734,-. Conform CAO GGZ, FWG 65.
• Jaarlijks € 500 (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een contract voor 28-36 uur per week. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?
• Ruimte om thuis te werken én je werktijden, in samenspraak, zelf in te delen (!).
• Een verantwoordelijke en begeleidende rol richting een enthousiast, vaardig en saamhorig team.
• We bieden je op verschillende vlakken een goed leer- en ontwikkeltraject in de vorm van intervisies en supervisies. Met een gedegen trainingsprogramma staan wij voor jou klaar. Interne trainingen, periodieke booster training en frequente begeleiding van een expert speciaal gericht op MST.
• Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy en het platform GoodHabitz, waar je diverse online trainingen kunt volgen.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Net zo enthousiast geworden als dat wij zijn van jou? Aarzel dan niet en stuur ons je sollicitatie!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Christel van Soelen, Zorgmanager kind en jeugd, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 06-23252541.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend