Systemisch werker KST-V (min. 24 uur) – Halsteren

Wat ga je doen binnen deze functie?
Jouw rol als systemisch werker zal je met name een focus hebben op het creëren van een veilig, warm en reflectief netwerk van de cliënt. De werkzaamheden zullen zowel op kantoor als in het netwerk van de cliënt plaatsvinden. Je bent de spin in het web, de duizendpoot die het netwerk aan elkaar verbindt en de blikken dezelfde kant op krijgt.

Klinische Schematherapie voor Volwassenen (KST-V) is een behandeling die zich richt op volwassenen, die gedurende langere tijd psychische problemen (o.a. stemming, angst, laag zelfbeeld) ervaren ten gevolge van scheefgroei in hun persoonlijkheid. Eerdere hulpverlening heeft onvoldoende geholpen. Er is sprake van herhalingspatronen die ervoor zorgen dat er problemen zijn in bijvoorbeeld intieme relaties, op werk en/ of opleiding. In de Klinische Schematherapie is een volwassene 5 dagen per week in een groep opgenomen gedurende maximaal 6 maanden. Samen met de groep en het behandelteam proberen zij de negatieve patronen in hun persoonlijkheidsproblematiek te veranderen.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een afgeronde HBO opleiding (SPH/Social Work, HBO-V of een andere relevante opleiding) en ervaring in het systemisch werken;
• Je bent systemisch werker of hebt de ambitie deze opleiding te gaan volgen;
• Je hebt zin om je de Schematherapie eigen te maken;
• Je bent sterk in je openstellen en het opbouwen van een goede relatie met het netwerk rondom de cliënten;
• Je bent een teamspeler die zowel goed zelfstandig kan werken als nauw kan samenwerken met je collega’s in de behandeling;
• Je kan, met hulp van je collega’s, het hoofd goed koel houden onder hoge druk die voortkomt vanuit de complexiteit van de problematiek.

Wat wij jou bieden
Door alle ontwikkelingen en de uitdagende doelgroep staat je een interessante, uitdagende en blijvend dynamische functie te wachten binnen een professioneel en gedreven team met een hoop positieve energie! Je komt te werken in een zorgcentrum dat ambities heeft en garant staat voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen. Het is een functie met volop ontwikkelmogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. Afhankelijk van kennis en ervaring vindt salariëring plaats in FWG 55.

Word jij onze nieuwe collega?
Ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag je brief en CV uiterlijk 11 juli. Wil je eerst nog meer informatie of heb je nog vragen, dan staat Susan Sparidaens, a.i. Zorgmanager Halsteren West-Brabant, je graag te woord. Ze is te bereiken via telefoonnummer: 06-23041800.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. We bieden je op verschillende vlakken een goed leer- en ontwikkeltraject in de vorm van intervisies en supervisies. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy en het platform GoodHabitz, waar je diverse online trainingen kunt volgen. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op 
www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend