Systeemtherapeut Schematherapie (16-36 uur) – Halsteren

Kom jij de kliniek in Halsteren versterken? De Viersprong zoekt een Systeemtherapeut! 

Wat ga je doen?
In nauwe samenwerking met een groep fijne, ervaren en ambitieuze therapeuten behandel je middels klinische psychotherapie een groep cliënten met persoonlijkheidsproblemen.
De klinische schematherapie voor volwassenen (KST-V) biedt een behandelprogramma van maximaal zes maanden, mogelijk gevolgd door een tweedaags deeltijdprogramma van eveneens maximaal zes maanden. Dit behandelaanbod is bedoeld voor volwassenen die gedurende langere tijd psychische problemen hebben, zoals depressieve gevoelens of sterk wisselende stemmingen, lijden onder angst- en spanningsklachten, kampen met eetproblemen of seksuele problemen, Sommigen neigen tot misbruik van alcohol en drugs of dreigen zichzelf te beschadigen. Bij velen is er sprake van onzekerheid over de eigen identiteit en bij vrijwel alle cliënten is er in meer of mindere mate sprake van interpersoonlijke problematiek.

Als Systeemtherapeut bied jij systeemgesprekken en systeemtherapie aan cliënten die op dat moment een klinische behandeling volgen. Onderlinge interactiepatronen zijn vaak een belangrijk focus in het therapeutisch proces. Middels systeemgesprekken zorg jij ervoor dat belangrijke naasten van een cliënt betrokken worden en blijven bij het behandelproces. Soms is er sprake van systeemproblematiek en bied jij systeemtherapie. Je werkt hierbij intensief samen met klinisch psychologen, psychotherapeuten, een GZ-psycholoog, vaktherapeuten, sociotherapeuten en een psychiater. Samen zorgen jullie voor de cliënt en zijn systeem, en dragen jullie het psychotherapeutisch milieu in de kliniek.

Heb je daarnaast ook interesse om betrokken te worden bij innovatie en projecten? Dan betrekken wij jou daar graag bij!
Nieuwsgierig naar meer informatie? Bezoek onze website!

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een registratie als Systeemtherapeut en ervaring in de GGZ. Ben jij een ervaren systeem therapeutisch werker die deze uitdaging wel aan durft, willen we graag met je kennismaken;
• Wanneer je ervaring hebt met Schematherapie, is dit een pré. Er wordt in ieder geval verwacht dat je je daar verder in wilt scholen;
• Je bent goed in staat te reflecteren op het eigen handelen;
• Je vindt het plezierig om zaken interdisciplinair af te stemmen, waarbij zelfstandigheid en actiegerichtheid belangrijk zijn.

Wat wij bieden
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €4.981,-. Conform CAO GGZ, FWG 60.
• Een parttime of fulltime contract (16, 24 of 32/36 uur per week). Wat past er bij jou?
• We bieden je op verschillende vlakken een goed leer- en ontwikkeltraject in de vorm van intervisies en supervisies. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy, waar je diverse onlinetrainingen kunt volgen
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast na het lezen van onze vacature? Dan ontvangen we graag je brief en CV!
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Anouk Schippers, klinisch psycholoog en zorgmanager in Halsteren, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via 088-76 56 200.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische GGZ is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend