Systeemtherapeut (min. 24 uur) – Goes

De Viersprong start met een nieuwe locatie in Goes en daar hebben we jou voor nodig!

In het kader van onze visie ‘meer mensen beter maken’ kondigen we met trots aan dat we ons werkgebied gaan vergroten door onze psychotherapeutische behandelingen voor jeugd in Zeeland aan te bieden vanuit een nieuwe locatie in Goes. Vind je het interessant om onderdeel uit te maken van het team in Zeeland en samen met je collega’s dit tot een succes te maken? Bekijk dan deze vacature!

Binnen de Viersprong streven we ernaar om steeds meer jongeren en gezinnen beter te maken. Dit doen we door zowel de behandelingen geschikt te maken voor een bredere doelgroep als ook de regio’s te verbreden waar onze gezinnen wonen. Daarom bieden we vanaf medio april/mei in Zeeland, locatie Goes, specialistische intake- en diagnostiek en intensieve jeugdbehandelingen in de vorm van psychotherapie aan jongeren met gedrags- en persoonlijkheidsproblemen.

Wat ga je doen binnen deze functie?
In deze functie voer je systeembehandelingen uit in één van onze evidence based behandelmethodieken. Afhankelijk van je affiniteit en kennis wordt gekeken in welk team je werkzaam zal zijn. Outreachende systeemtherapie bij de gezinnen thuis kan ook onderdeel van je werk zijn. In het multidisciplinaire team werk je samen met ervaren collega’s waarbij er veel ruimte is voor kennisoverdracht, intervisie en supervisie. Samenwerken om een optimale behandeling te bieden is een belangrijk aspect.

Klik hier om meer te weten te komen over onze behandelingen voor kinderen en jongeren en hier om meer te lezen over onze uitbreiding in Goes.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een registratie als systeemtherapeut en ervaring in de GGZ;
• Je bent geregistreerd in het SKJ of je hebt de bereidheid de registratie bij indiensttreding te regelen;
• Je hebt affiniteit en behandelervaring met jongeren en gezinnen waarbij sprake is van ernstige gedrags- en/of persoonlijkheidsproblematiek;
• Je bent flexibel, empathisch en respectvol. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken en hebt een sterke drive tot samenwerken;
• Je hebt een pioniers inslag gericht op ontwikkeling en innovatie.

Wat wij jou bieden
Dit is zonder twijfel een interessante en dynamische functie binnen een professioneel en bevlogen organisatie. Je maakt echt onderdeel uit van een nieuw team die gaat werken vanuit een nieuwe locatie. Een echte uitdaging dus! Je hebt de borging van een stevig multidisciplinair team en van een bestaand, goed functionerend, Brabants zorgcentrum dat ambities heeft en garant staat voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen. Er wordt doorlopend geïnvesteerd in je verdere ontwikkeling, onder andere door middel van opleiding en supervisie, waardoor jij maar ook het team zich kan ontwikkelen. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy, waar je diverse online trainingen kunt volgen. Ook zijn er mogelijkheden om, in samenwerking met de andere therapeuten en de onderzoeksafdeling, wetenschappelijke onderbouwing van het programma mee vorm te geven. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. Je ontvangt jaarlijks €500 (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. Je komt te werken in een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.  

Word jij onze nieuwe collega?
Wil je meebouwen aan dit nieuwe team in Zeeland? Dan gaan we graag met jou in gesprek en ontvangen we graag je sollicitatie. Heb je interesse maar wil je meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met Karen Braamse, klinisch psycholoog K&J en projectleider Zeeland. Ze is te bereiken op 06-20932025 of via karen.braamse@deviersprong.nl.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.
De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend