Systeemtherapeut MBT (i.o.) (24-36 uur) – Rotterdam

Ter vervanging van een huidige collega zijn wij, in Rotterdam, op zoek naar een Systeemtherapeut MBT. Ben jij Systeemtherapeut? Of wil jij in opleiding? Per februari 2023 komt de functie beschikbaar! Er is ruimte voor minimaal 24 uur per week, hoeveel uur wil jij aan de slag?

Wat ga je doen?
Als Systeemtherapeut (i.o.) geef je systeemtherapie aan adolescenten en jongvolwassenen met ernstige persoonlijkheidsproblematiek. In deze functie werk je in het Mentalization Based Treatment (MBT) team.
Mentalization Based Treatment (MBT) is een intensieve ambulante behandeling die zich binnen Rotterdam richt op adolescenten of jongvolwassenen (tot 24 jaar) met ernstige emotionele en/of psychische klachten, die samenhangen met een borderline persoonlijkheidsstoornis. MBT is een evidence based behandeling waarin cliënten een combinatie van groepstherapie en individuele therapie volgen. Je hebt in dit programma een grote rol in het systemische deel van de behandeling waarbij je in MBT wordt ingezet en opgeleid binnen een specialistische setting. De verschillende onderdelen (sociotherapie, individuele therapie, groepstherapie, psychiatrische consulten en systeemtherapie) maken samen de MBT behandeling. Je werkt daarom intensief samen in het team om te zorgen voor een optimale behandeling.

Naar wie zijn we op zoek?
• Een nieuwe collega met een afgeronde Universitaire opleiding Psychologie of Orthopedagogiek;
• Je bent Systeemtherapeut of je wil de opleiding tot Systeemtherapeut gaan volgen;
• Iemand die goed in een team kan werken met verschillende disciplines;
• Je bent empathisch, nieuwsgierig en respectvol. Je kunt goed zelfstandig, als ook in een team werken en kunt goed omgaan met werkdruk en verantwoordelijkheid;
• Je bent in bezit van een rijbewijs en auto;
• Op maandag en vrijdag ben jij in ieder geval beschikbaar.

Herken je je in bovenstaande punten? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat wij jou bieden
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. Inschaling is afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring.
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.
• Een contract voor 24-36 uur per week. Wat past er het beste bij jou?
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof;
• We bieden je een zeer interessante en uitdagende functie in een multidisciplinair team waarin je samen met ervaren collega’s nauw samenwerkt en waarmee je de MBT jongerengroep verder mee ontwikkeld. De samenwerkingsrelaties zijn hecht: binnen MBT gaat het erover om op het scherpst van de snede op elkaar te vertrouwen.
• Ruimte voor eigen ontwikkeling in deze methodiek staat centraal. Ook zijn er mogelijkheden om, in samenwerking met de andere therapeuten en de onderzoeksafdeling, wetenschappelijke onderbouwing van het programma mee vorm te geven.
• Daarnaast volg je ook de MBT-opleiding om opgeleid te worden tot MBT (basis)therapeut. De kosten van de opleiding wordt 100% vergoed door de Viersprong en daarbij mag je de studietijd besteden onder werktijd.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast na het lezen van onze vacature? Dan ontvangen we graag je brief en CV.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Linda Rombout, Zorgmanager Rotterdam, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via telefoonnummer 088-7656501.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend