Systeemtherapeut MBT (24 uur) – Rotterdam

Wat ga je doen?
Als Systeemtherapeut geeft je systeemtherapie aan adolescenten en jongvolwassenen met ernstige persoonlijkheidsproblematiek. In deze functie werk je in het Mentalization Based Treatment (MBT) team.

Mentalization Based Treatment (MBT) is een intensieve ambulante behandeling die zich binnen Rotterdam richt op adolescenten of jongvolwassenen (14 tot 24 jaar) met ernstige emotionele en/of psychische klachten, die samenhangen met een borderline persoonlijkheidsstoornis. MBT is een evidence based behandeling waarin cliënten een combinatie van groepstherapie en individuele therapie volgen. Je hebt in dit programma een grote rol in het systemische deel van de behandeling waarbij je in MBT wordt ingezet en opgeleid binnen een specialistische setting. De verschillende onderdelen (sociotherapie, individuele therapie, groepstherapie, psychiatrische consulten en systeemtherapie) maken samen de MBT behandeling. Je werkt daarom intensief samen in het team om te zorgen voor een optimale behandeling.

MBT wordt al meer dan 10 jaar binnen de Viersprong aangeboden aan cliënten met een borderline persoonlijkheidsstoornis. MBT is een evidence based behandeling waarin cliënten een combinatie van groepstherapie en individuele therapie volgen. Op zoek naar nog meer informatie over MBT? Alles wat de Viersprong aanbiedt vind je hier.

Vast onderdeel van je werk is de wekelijkse (opleidings-)supervisie/intervisie en scholing die jij als Systeemtherapeut bij ons krijgt aangeboden. Jij zorgt voor de cliënt, wij zorgen voor jou. Dit alles om de beste professional te worden die je kunt zijn!

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Psychologie of Orthopedagogiek;
• Je bent Systeemtherapeut;
• Je kunt goed in een team werken met verschillende disciplines;
• Ervaring met het MBT-behandelmodel is een pré, maar je bent in ieder geval bereid je de werkwijze van MBT eigen te maken. Wij bieden hierin goede ondersteuning;
• Affiniteit, en bij voorkeur ervaring, met cliënten met een persoonlijkheidsstoornis en hun netwerk;
• Je bent empathisch, nieuwsgierig en respectvol. Je kunt goed zelfstandig, als ook in een team werken en kunt goed omgaan met werkdruk en verantwoordelijkheid;
• Je bent in ieder geval beschikbaar op maandag en dinsdag.

Herken je je in bovenstaande punten? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat wij jou bieden:
• Basispsycholoog of Orthopedagoog? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €4.981,-. Conform CAO GGZ, FWG 60.
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een zeer interessante en uitdagende functie in een multidisciplinair team waarin je samen met ervaren collega’s nauw samenwerkt.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast? Aarzel niet en solliciteer! Gezien de vakantieperiode zullen sollicitaties eind augustus beoordeeld worden en zullen gesprekken in september plaatsvinden. Hierover word je tijdig ingelicht.
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Linda Rombout (Zorgmanager Rotterdam Volwassenen) of één van haar collega’s staan je graag te woord. Ze zijn te bereiken via 088-7656501.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag!
Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend