Systeemtherapeut (i.o) – Goes

In het kader van onze visie ‘meer mensen beter maken’ kondigen we met trots aan dat we ons werkgebied gaan vergroten in Goes. Vind je het interessant om onderdeel uit te maken van het team in Zeeland en samen met je collega’s dit tot een succes te maken?

Wat ga je doen?
Binnen de Viersprong streven we ernaar om steeds meer jongeren en gezinnen beter te maken. Dit doen we door zowel de behandelingen geschikt te maken voor een bredere doelgroep als ook de regio’s te verbreden waar onze gezinnen wonen. Daarom bieden we specialistische intake- en diagnostiek en intensieve jeugdbehandelingen in de vorm van psychotherapie aan jongeren met gedrags- en persoonlijkheidsproblemen. Daarnaast bieden we ook systeembehandelingen aan hun gezinnen.

Als Systeemtherapeut (i.o.) voer je systeembehandelingen uit in één van onze evidence based behandelmethodieken: Mentalization-Based Treatment voor Adolescenten (MBT-A). In het multidisciplinaire team werk je samen met ervaren collega’s waarbij er veel ruimte is voor kennisoverdracht, intervisie en supervisie. Samenwerken om een optimale behandeling te bieden is een belangrijk aspect.

MBT-A is een intensieve ambulante behandeling die zich op adolescenten (14 tot 18 jaar) met ernstige emotionele en/of psychische klachten, die samenhangen met een borderline persoonlijkheidsstoornis. MBT is een evidence based behandeling waarin cliënten een combinatie van groepstherapie en individuele therapie volgen. Je hebt in dit programma een grote rol in het systemische deel van de behandeling waarbij je in MBT wordt ingezet en opgeleid binnen een specialistische setting. De verschillende onderdelen (sociotherapie, individuele therapie, groepstherapie, psychiatrische consulten en systeemtherapie) maken samen de MBT behandeling.

Naar wie zijn we op zoek?
• Iemand met een afgeronde universitaire opleiding Psychologie of Orthopedagogiek;
• Een registratie als Systeemtherapeut of de bereidheid de opleiding tot Syteemtherapeut te gaan volgen;
• Je hebt ervaring in de GGZ;
• Ervaring met het MBT-behandelmodel is een pré, maar je bent in ieder geval bereid je de werkwijze van MBT eigen te maken. Wij bieden hierin goede ondersteuning;
• Je bent geregistreerd in het SKJ of je hebt de bereidheid de registratie bij indiensttreding te regelen;
• Affiniteit en behandelervaring met jongeren en gezinnen waarbij sprake is van ernstige gedrags- en/of persoonlijkheidsproblematiek;
• Als persoon ben je flexibel, empathisch en respectvol. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken en hebt een sterke drive tot samenwerken. Je hebt een pioniers inslag gericht op ontwikkeling en innovatie.

Wat wij jou bieden:
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 60 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €3.541,- en €5.335,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
• Ga je de opleiding volgen? Dan is inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring.
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een zeer interessante en uitdagende functie in een multidisciplinair team waarin je samen met ervaren collega’s nauw samenwerkt.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Karen Braamse, Klinisch Psycholoog/Projectleiding Matched Care Zeeland, staat je graag te woord. Zij is te bereiken via 088-7656832.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag!
Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Solliciteren Stuur door naar een vriend