Systeemtherapeut (i.o.) – Amsterdam

We hebben een vacature voor functie als systeemtherapeut in twee subteams van de Viersprong in Amsterdam. Het gaat om de teams die (intensieve) schematherapie bieden aan adolescenten en jongvolwassenen. Lijkt dit je leuk? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?
Als Systeemtherapeut (i.o.) voer je systeembehandelingen uit in één van onze evidence based behandelmethodieken: schematherapie voor adolescenten en/of jongvolwassenen.

Schematherapie is een intensieve ambulante behandeling die zich op adolescenten (14,5 tot 23 jaar) en jongvolwassenen met ernstige emotionele en/of psychische klachten, die samenhangen met een borderline persoonlijkheidsstoornis. Het gaat hier om een intensieve behandeling waarin cliënten een combinatie van groepstherapie, systeemtherapie en individuele therapie volgen. Het is aan jou om in samenhang met de andere onderdelen de systeemtherapie vorm te geven. In het multidisciplinaire team werk je samen met ervaren collega’s waarbij er veel ruimte is voor kennisoverdracht, intervisie en supervisie. Samenwerken om een optimale behandeling te bieden is een belangrijk aspect.

Naar wie zijn we op zoek?
• Een NVRG registratie als Systeemtherapeut of in opleiding hiervoor;
• Je hebt een HBO (SPH of Social Work) of WO vooropleiding;
• Je bent SKJ geregistreerd;
• Je hebt ervaring in de GGZ;
• Ervaring met het schemabehandelmodel is een pré, maar je bent in ieder geval bereid je de werkwijze van schematherapie eigen te maken. Wij bieden hierin goede ondersteuning;
• Je bent geregistreerd in het SKJ of je hebt de bereidheid de registratie bij indiensttreding te regelen;
• Affiniteit en behandelervaring met jongeren en gezinnen waarbij sprake is van ernstige gedrags- en/of persoonlijkheidsproblematiek;
• Als persoon ben je flexibel, empathisch en respectvol. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken en hebt een sterke drive tot samenwerken. Je hebt een pioniers inslag gericht op ontwikkeling en innovatie.

Wat wij jou bieden:
• Een salaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 60 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €3.541,- en €5.335,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties. Ben je een Systeemtherapeut i.o.? Dan zal je worden ingeschaald in FWG 55. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €3.076,- en €4.785,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.
• Een contract voor 24-32 uur per week.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Je standplaats is Amsterdam.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Word je enthousiast van het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en stuur ons je sollicitatie!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Noor de Klerk, Klinisch psycholoog en zorgmanager Amsterdam, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via tel nr06-16055464. 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag!

Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?