Systeemtherapeut (i.o.) GIT-PD (min. 24 uur) – Bergen op Zoom

Als systeemtherapeut (i.o.) GIT-PD werk je nauw samen met je directe collega’s om de systeemtherapie met de andere behandelonderdelen te integreren. Het behandelprogramma biedt veel tijd en ruimte voor collegiaal overleg waarom wekelijks intervisie of supervisie.

GIT-PD is een nieuwe behandelvorm en wordt binnen de Viersprong ingezet als behandeling voor volwassenen op verschillende locaties met veelbelovende resultaten. Het is innovatief en gaat uit van de gemeenschappelijke kenmerken van effectieve behandelingen voor persoonlijkheidsstoornissen (“common factors”). De volgende stap is het inzetten en verder ontwikkelen van deze nieuwe behandelvorm voor jongeren en hun ouders. Wil jij meehelpen deze behandeling uit te bouwen? We zoeken voor het team in Bergen op Zoom een systeemtherapeut (i.o.) GIT-PD. Wanneer je belangstelling hebt om meer uren bij de Viersprong te komen werken, dan kunnen we je uren uitbreiden in een ander behandelprogramma.

Wat ga je doen binnen deze functie?
Jij bent degene die binnen het multidisciplinair team de systeembehandelingen uitvoert. In het multidisciplinaire team werk je samen met ervaren collega’s waarbij er veel ruimte is kennisoverdracht, intervisie en supervisie. Samenwerken om een optimale behandeling te bieden is een belangrijk aspect.

Wat ga je doen in dit team?
Het nieuw te starten team bestaat uit een klinisch psycholoog, klinisch psycholoog in opleiding, GZ-psycholoog, psychiater, systeemtherapeut en een sociotherapeut. Samen wordt een behandeling op maat gegeven aan de jongeren en hun ouders die worden aangemeld.
GIT-PD jeugd richt zich op jongeren en hun gezinnen met complexe emotionele vragen die een hoog risico lopen op de ontwikkeling van ernstige psychische problemen, in het bijzonder persoonlijkheidsstoornissen. Deze groep jongeren vormt een diverse groep, bijvoorbeeld wat betreft leeftijd, stadium van de aandoening, ernst en hulpvraag. GIT-PD jeugd wil een flexibel, modulair (groeps)programma bieden waarbij maatwerk mogelijk is.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een afgeronde universitaire opleiding psychologie of orthopedagogiek.  
• Je bent systeemtherapeut of je wil de opleiding tot systeemtherapeut gaan volgen. 
• Je staat stevig in je schoenen. Je bent sterk in het openstellen en het opbouwen van een goede relatie met de gezinnen en het netwerk rondom het gezin.
• Je bent een teamspeler die zowel goed zelfstandig kan werken als nauw kan samenwerken met je collega’s in de behandeling.
• Je kan, met hulp van je collega’s, het hoofd goed koel houden onder hoge druk die voortkomt vanuit de complexiteit van de problematiek.
• Je bent in bezit van een rijbewijs en auto.

Herken je je in bovenstaande punten? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat wij jou bieden:
Door alle ontwikkelingen en de uitdagende doelgroep staat je een interessante, uitdagende en blijvend dynamische functie te wachten binnen een professioneel en gedreven team met een hoop positieve energie! Je komt te werken in een zorgcentrum dat ambities heeft en garant staat voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen.Ook zijn er mogelijkheden om, in samenwerking met de andere therapeuten en de onderzoeksafdeling, wetenschappelijke onderbouwing van het programma mee vorm te geven. De kosten van de opleiding wordt 50% vergoed door de Viersprong en daarbij mag je 50% van je studietijd besteden onder werktijd. 

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. De functie is ingedeeld in salarisschaal 60 (minimaal €3178,- en maximaal €4788,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). 

Word jij onze nieuwe collega?
Word je enthousiast van het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en stuur ons je sollicitatie! Nieuwsgierig maar wil je eerst meer informatie? Dan staan Sophie de Bruijn, Zorgmanager Jeugd West Brabant en Ellis Trompetter, Klinisch Psycholoog, via 088-7656832 je graag te woord. 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Bij ons kun je jezelf verder ontwikkelen, zoals door het gebruikmaken van het platform GoodHabitz, waar je diverse online trainingen kunt volgen. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend