Supervisor MST PSY – Den Bosch

Vanwege doorstroom is er een plek vrijgekomen in een ambitieus MST PSY team in de regio Oost- Brabant. Heb jij de juiste leiderschapskwaliteiten en weet jij de verbinding te vinden met je team? Dan komen we graag met je in contact!

Wat ga je doen?
Als teamleider geef je zowel uitvoerend als inhoudelijk leiding aan het team. Je ondersteunt bij casuïstiek, onder andere tijdens wekelijkse teamsupervisies, en begeleidt therapeuten bij huisbezoeken waar nodig. Je biedt individuele supervisie aan therapeuten om hun ontwikkeling te bevorderen. Daarnaast doe je de intakes voor het team en zorg je dat alle therapeuten voldoende gezinnen behandelen. Je positioneert de MST PSY-methodiek goed in de regio en onderhoudt contacten met verwijzers en collega-instellingen.

Meer te weten komen over MST PSY? Klik hier

Naar wie zijn we op zoek?

 • Je bent GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist;
 • Je hebt affiniteit met een systeemgerichte en cognitief gedragstherapeutische werkwijze in gezinnen en met behandeling van psychiatrische problematiek;
 • Je hebt een goed analytisch vermogen, sterke inter-persoonlijke vaardigheden en je bent creatief, pro-actief en gericht op ontwikkeling en samenwerking met een team en de gezinnen;
 • Je bent bereid outreachend te werken en buiten kantooruren bereikbaar te zijn ten bate van het meedraaien in de dienstenpool van MST-supervisoren (enkele keren per jaar);
 • Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Herken je je in bovenstaande punten? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat wij bieden:

 • Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 65 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.108,- en €6.264,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.
 • Een contract voor 36 uur per week.
 • Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
 • Volledige scholing en supervisie volgens het MST PSY model.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden waaronder basistrainingen, periodieke bijscholingen en wekelijkse supervisies.
 • Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Sussiel Brands, Zorgmanager Systeeminterventies jeugd Den Bosch, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 06-22862916.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag!

Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en LinkedIn.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?