Supervisor MST CAN – Den Bosch

Vanwege afwezigheid van een collega zijn wij in regio Oost-Brabant op zoek naar een supervisor MST CAN, in eerste instantie ter vervanging maar met zicht op vervolg in een ander team.

Wil jij echt het verschil maken om mishandeling en verwaarlozing in gezinnen te doorbreken? Vanuit een krachtgerichte, bewezen effectieve gezinsbehandeling aan huis? Jij kan als inhoudelijk leidinggevende een team van outreachende behandelaren ondersteunen zo goed mogelijk te doen wat werkt!

Wij bieden jou een plek met veel regelvrijheid en structurele mogelijkheid om vanuit huis te werken, waarbij jij jouw coachende vaardigheden kan gebruiken voor het aansturen van onze outreachend werkende therapeuten. Daarnaast nemen wij jouw volledig mee in de MST-methodiek, waarbij wij jou faciliteren in het volledig volgen van de MST-opleiding (binnen werktijd).

Wat ga je doen?
Jij bent degene die zorgt dat de MST CAN-methodiek goed gepositioneerd is in de regio en op de juiste wijze wordt ingezet in de behandeling van gezinnen. Jij brengt vraag en aanbod bij elkaar. Onderdeel van je werkzaamheden is uitvoerend en coachend leidinggeven aan een team van 4 MST-CAN therapeuten en een gezinswerker, die ieder 3 gezinnen behandelen. Het credo binnen MST-CAN is ‘samen doen’. Je geeft dan ook de nodige ondersteuning bij casuïstiek en waar nodig begeleid je je collega’s bij huisbezoeken. Je hebt ook een externe functie in het onderhouden van contacten met verwijzers en andere zorgaanbieders met betrekking tot aanmeldingen, screening, wachttijden en uitstroom van cliënten. Je onderhoudt ook de nodige contacten met gemeenten en collega-instellingen en overlegt met collega supervisoren over de afstemming van beleidszaken en wachttijden.  En je neemt deel aan de 24-uurs bereikbaarheidsdienst van supervisoren (enkele weken per jaar).

Wat is MST CAN?
MST Child Abuse and Neglect (MST-CAN) is een evidence-based programma dat zich richt op de behandeling van gezinnen met kinderen tussen 6 en 17 jaar waar sprake is van kindermishandeling en verwaarlozing. Het is een adaptatie van het reguliere Multi Systeem Therapie (MST) programma. MST-CAN is een home based behandelprogramma dat in Nederland nu sinds 12 jaar doeltreffend wordt uitgevoerd. De behandelingen zijn gericht op het voorkomen van uithuisplaatsing en vinden plaats in de natuurlijke leefomgeving van het kind of de jongere. Klik voor alle informatie op deze link.

Naar wie zijn we op zoek?
• Als GZ-psycholoog of als Orthopedagoog Generalist ben jij BIG geregistreerd;
• Voor deze functie is het niet nodig om als Supervisor geregistreerd te staan;
• Je hebt affiniteit met een systeemgerichte (strategisch en structureel) en cognitief gedragstherapeutische werkwijze in gezinnen;
• Kennis van verslavingsbehandeling, traumabehandeling en persoonlijkheidsproblematiek is een pré;
• 
Je bent bereid outreachend te werken;
• Je hebt oog voor onderzoeksvraagstukken van wetenschappelijk aard en hebt voldoende inzicht in methoden en technieken van wetenschappelijk onderzoek;
• De Engelse taal beheers jij goed;
• Bij voorkeur ben jij woonachtig in of in de buurt van de regio Oost-Brabant, en in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wat wij jou bieden:
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 65 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.108,- en €6.264,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
• Een contract voor 32 tot 36 uur per week.
• Ruimte om je werktijden grotendeels zelf in te delen (!). Hierdoor is thuiswerken ook mogelijk.
• Bij de start van je baan ontvang je een gedegen trainingsprogramma om de bewezen effectieve MST-CAN methodiek juist te kunnen hanteren waaronder basistrainingen, supervisor training, periodieke boostertrainingen en wekelijkse coaching van de expert. De Viersprong staat voor jou klaar.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.
• Een zeer boeiende, uitdagende en zelfstandige baan waarbij je je kennis en kunde kunt overdragen aan je collega’s. Je hebt voldoende mogelijkheid om te overleggen met collega’s waarbij je elkaar kunt helpen en ondersteunen. Binnen het team heerst er een prettige, enthousiaste en collegiale werksfeer.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en solliciteer! Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Sussiel Brands, zorgmanager, staat je graag te woord. Zij is bereikbaar op 06-22862916

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?