Stagiaire Finance – Halsteren

In deze stage zul je een sleutelrol spelen in het optimaliseren van ons inkoopproces, het verminderen van risico’s en het versterken van controlemechanismen. Ben jij een ambitieuze en gedreven HBO-student op zoek naar een uitdagende stageplek waar je je analytische vaardigheden kunt aanscherpen en praktijkervaring kunt opdoen? Dan is deze stage bij De Viersprong iets voor jou!

Ervaring vorige stagiaire

Tijdens mijn stage bij Stichting de Viersprong heb ik een leuke, leerzame en kwalitatief goede ervaring opgedaan. Vanaf het begin werd ik warm verwelkomd en voelde ik me onderdeel van het team. De Viersprong bood mij talrijke kansen om mezelf te ontwikkelen en mijn vaardigheden te verbeteren.

 Gedurende mijn stageperiode heb ik de mogelijkheid gehad om aan diverse projecten te werken. Deze projecten waren zowel uitdagend als verrijkend, en boden mij de kans om mijn theoretische kennis in de praktijk te brengen. Ik kreeg veel verantwoordelijkheid en werd aangemoedigd om proactief mee te denken en bij te dragen aan de organisatie.

 Na afloop van mijn stage kreeg ik de kans om te blijven werken als Junior Business Controller bij Stichting de Viersprong. Kortom, mijn stage bij Stichting de Viersprong was een zeer positieve ervaring.- Jovani van Nijnatten

Wat ga je doen?
De Viersprong is een hoog specialistische GGZ-organisatie die actief is in een groot deel van Nederland en voortdurend groeit. Als stichting biedt De Viersprong effectieve behandelingen aan zowel volwassenen als jongeren op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen.

Om efficiënter te kunnen werken en risico’s in het inkoopproces te verminderen, is er een Purchase-to-Pay (P2P) projectgroep gestart. De aanleiding hiervoor is een interne risicoanalyse, waarbij specifieke risico’s werden geïdentificeerd, zoals het ontbreken van goedkeuringsprocedures, gebruik van contant geld en onduidelijkheden in contractuele verplichtingen.

Jouw taken:

 • Uitvoeren van een risicoanalyse, inclusief fiscale risico’s met betrekking tot de Werkkostenregeling (WKR).
 • Opstellen van gedetailleerde procesbeschrijvingen voor het inkoopproces.
 • Bijdragen aan de uitwerking van het nieuwe inkoopbeleid, met speciale aandacht voor richtlijnen met betrekking tot betaalpassen en de WKR.
 • Assisteren bij de implementatie van het nieuwe bestelsysteem en de betaalpassen, inclusief testen en gebruikerstraining.
 • Updaten van het contractmanagementproces en -systeem, inclusief analyse van bestaande contracten en implementatie van verbeteringen.

 

Naar wie zijn we op zoek?

 • Twee studenten die in hun laatste jaar zitten van de opleiding Finance & Control, Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie. Het betreft hier een afstudeerstage.
 • Je hebt analytische denkvermogen en communicatieve vaardigheden.
 • Je vindt het niet lastig om zelfstandig aan de slag te gaan en heb je een pro actieve houding.
 • Affiniteit met procesoptimalisatie en systeemimplementatie? Dan is deze stage zeker wat voor jou!
 • Je hebt kennis van inkoopprocessen.

 

Wat wij jou bieden:

 • Een stage waar je in de inhoud mag duiken en ook nog het maatschappelijk belang van het werk meekrijgt.
 • Startdatum september voor een periode van 6 maanden.
 • Een stagecontract voor 32-36 uur met ruimte voor terugkomdagen uiteraard.
 • Standplaats Halsteren met mogelijkheden tot hybride werken.
 • Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe stagiaire?
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer direct!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Jack Nuijten en Anita Heugen staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken via 06-51573520.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag!

Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

 

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?