Stage Sociotherapie – Halsteren

Zoek je een leuke en leerzame plek voor een klinische stage? Zit je in je derde of vierde leerjaar en volg je een van de Bachelor opleiding SPH/Social Work? Kom dan stage lopen in het KKP-TA team in Halsteren voor de stage Sociotherapie!

Als stagiaire sociotherapeut zal je dagdiensten draaien en één late dienst per week. Daarnaast zal je eens in de maand een zondagsdienst hebben. Je krijgt volop mogelijkheden om te sparren, oefenen en reflecteren in een multi-disciplinair team.  

Ervaring huidige stagiaire

” Waarom moeilijk doen, als het samen kan”.  Het gaat over de nauwe samenwerking tussen de collega’s. Persoonlijke ontwikkeling die je hier kan/mag doormaken, maar waar je zeker niet alleen voorstaat. Kortom een stageplaats, waar je zowel op persoonlijk gebied, als op professional vlak enorm kan ontwikkelen. – Imke van der Ent

 

Wat ga je doen? 
Tijdens je stage werk je op verschillende manieren mee om de klinische praktijk te verbeteren, namelijk door middel van zowel behandeling als klinisch relevant wetenschappelijk onderzoek. Je draait mee in de behandelteam KKP-TA. We dragen graag bij aan je opleiding door je werkervaring en fijne begeleiding te bieden. Je leert je talenten in te zetten, sterker in je schoenen te staan en vaardigheden zoals samenwerken, plannen en communicatie verder te ontwikkelen.  

Kortdurende klinische psychotherapie met behulp van Transactionele Analyse (KKP-TA) is een therapeutische benadering die gericht is op het identificeren en begrijpen van ongezonde patronen in menselijk gedrag en communicatie. Transactionele Analyse gaat uit van het idee dat mensen verschillende ego-toestanden hebben (ouder, volwassene, kind) en dat communicatie en interacties tussen individuen vaak beïnvloed worden door deze toestanden.    

Binnen deze therapie worden cliënten geholpen om bewust te worden van hun eigen patronen en de manier waarop ze communiceren en relaties aangaan. De focus ligt op het ontwikkelen van zelfinzicht en het leren van gezondere manieren van interactie.   

Verder bieden we jou begeleiding op maat en verwachten van jou reflectievermogen, nieuwsgierigheid en ambitie om te leren en te werken met mensen met cluster C problematiek. 

Naar wie zijn we op zoek? 

  • Je zit in het derde of vierde leerjaar van je opleiding Social Work (SPH)

  • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar 

  • Je bent beschikbaar om 1 late dienst per week en eens in de maand een zondagdienst te draaien
  • Woonachtig in regio West-Barabant 

Wat wij jou bieden: 

  • Een stagecontract voor 24-32 uur per week. 

  • Standplaats is Halsteren.
  • Je ontvangt een passende stagevergoeding gedurende je stage. 

  • Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën. 

  • Helaas is het niet mogelijk om binnen deze stage de basisaantekening diagnostiek te behalen. 

Word jij onze nieuwe stagiaire? 
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer direct!  
Als je nog vragen hebt, kun je bellen of mailen met Macy Rollé, Sociotherapeut. Zij is te bereiken via 088 7656 200 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt  
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?