Sociotherapeut MBT (24-36 uur) – Amsterdam

Heb jij een HBO opleiding richting SPH/SPV/Social Work? Voor het behandelprogramma Mentalization Based Treatment (MBT) zijn wij op zoek naar een nieuwe collega Sociotherapeut in Amsterdam. Met welke doelgroep werk jij het liefst? Jeugd, jongvolwassenen of volwassenen? Laat het ons weten, de Viersprong heeft de passende baan voor jou!

Nog weinig (tot geen) ervaring als Sociotherapeut? Ook dan ben je van harte welkom! De Viersprong zorgt er namelijk voor dat je wekelijkse (opleidings-)supervisie/intervisie en scholing krijgt. Wij vinden het belangrijk dat jij als Sociotherapeut goed voorbereid aan de slag kan met een methodiek die bewezen effectief werkt. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Je behandelt jeugd, jongvolwassenen of volwassenen met een borderline persoonlijkheidsstoornis in een ambulante setting. Dit betekent dus dat jij echt in de omgeving van de cliënt het verschil gaat maken. Zowel met individuele- als groepstherapie houd jij je dagelijks bezig.
Je werkt nauw samen met andere disciplines binnen een ervaren team van professionals. Alle sociotherapeuten (MBT volwassenen & MBT jeugd) werken nauw samen en ondersteunen elkaar in verschillende taken. Je wordt betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en kunt zelf bijdragen aan innovaties.

Mentalization-Based Treatment (MBT) wordt al meer dan 10 jaar binnen de Viersprong aangeboden aan cliënten met een borderline persoonlijkheidsstoornis. MBT is een evidence based behandeling waarin cliënten een combinatie van groepstherapie en individuele therapie volgen. Op zoek naar nog meer informatie over MBT? Alles wat de Viersprong aanbiedt vind je hier.

Naar wie zijn we op zoek?
• Een afgeronde HBO opleiding richting SPH/SPV/Social Work;
• Ervaring met het MBT-behandelmodel is een pré, maar je bent in ieder geval bereid de werkwijze van MBT eigen te maken. Wij bieden hierin goede ondersteuning;
• Affiniteit, en bij voorkeur ervaring, met cliënten met een persoonlijkheidsstoornis en hun netwerk;
• Daarnaast ben je een teamspeler die ook goed zelfstandig kan functioneren;
• Je bent in staat een constructieve werkrelatie aan te gaan en te behouden met de doelgroep naar keuze;
• Van nature heb jij een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding. Daarbij ben jij in staat om altijd te kunnen blijven reflecteren op je eigen handelen;
• Je bent in staat grenzen aan te geven met behoud van flexibiliteit.

Wat wij jou bieden:
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €3981,-. Conform CAO GGZ, FWG 50.
• Een contract voor 24-36 uur per week.
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma gericht op MBT en staat voor jou klaar. Je volgt trainingen en wekelijks taakgerichte supervisie om middels het model te streven naar een zo goed mogelijke behandeling.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer! Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Noor de Klerk, Zorgmanager Amsterdam, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 06-16055464.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag!
Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en LinkedIn.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend