Sociotherapeut KST-A (24-36 uur) – Halsteren

Onze afdeling Klinische Schematherapie voor Adolescenten zoekt een collega Sociotherapeut! Kom jij het team in Halsteren versterken?

Wat ga je doen?
Als Sociotherapeut werk je met adolescenten tussen de 14-18 jaar. Er is sprake van (dreigende) persoonlijkheidsproblematiek, overwegend cluster C en mengbeeld cluster B/C. Tijdens deze behandeling worden onderliggende problemen grondig aangepakt met behulp van Schematherapie in de kliniek (KST-A). In het multidisciplinaire team werk je samen met ervaren collega’s waarbij er veel ruimte is voor kennisoverdracht, collegiale intervisie en team supervisie. Samenwerken om een optimale behandeling te bieden is een belangrijk aspect in dit team. Benieuwd naar alle informatie over KST-A? Klik op deze link!

De functie is divers:
– Je geeft groepstherapie;
– Bent betrokken bij behandelplanbesprekingen en evaluaties;
– Voert individuele sociotherapie- en crisisgesprekken.
In de individuele sociotherapiegesprekken maak je samen met de cliënt een signaleringsplan gericht op destructieve gedragingen. Ook werk je in de gesprekken aan het verbeteren van sociaal maatschappelijk functioneren zoals school, werk en vriendschappen.

Past dit perfect bij jou? Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een (bijna) afgeronde HBO opleiding (SPH/Social Work, HBO-V);
• Kandidaten met een MBO Verpleegkundige opleiding én ervaring in de GGZ zijn ook welkom om te reageren;
• Ervaring in groepswerk met sociaal pedagogische hulpverlening en ervaring met werken binnen de Schematherapie is een pre;
• Je bent goed in staat te reflecteren op eigen handelen;
• Je hebt een flexibele instelling o.a. in verband met invalmogelijkheden binnen het andere team en het werken in onregelmatige diensten, buiten kantooruren en op zondag;
• Je vindt het belangrijk om zaken inter- en multidisciplinair af te stemmen, waarbij zelfstandigheid en actiegerichtheid belangrijk zijn.

Wat wij jou bieden:
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €3.606,- (MBO niveau FWG 45) of maximaal €3.981,- (HBO niveau FWG 50);
• Een contract voor 24-36 uur per week. Wat past er bij jou?
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma en staat voor jou klaar. Je volgt trainingen en wekelijks taakgerichte supervisie om middels het model te streven naar een zo goed mogelijke behandeling.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast? Aarzel niet en solliciteer!
Heb je interesse maar wil je eerst meer informatie? Karen Braamse, Klinisch Psycholoog K&J en Projectleider KST-A, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via 088-7656832.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend