Sociotherapeut GDGS – Halsteren

Vanwege doorstroom zoeken we een fijne collega die graag aan de slag wilt als sociotherapeut in ons team in Halsteren. Ben jij de teamplayer die wij zoeken?

Wat ga je doen binnen deze functie?
In nauwe samenwerking met een groep fijne, ervaren en ambitieuze collega’s behandel je cliënten met verschillende persoonlijkheidsproblemen. Het team waarin je komt te werken bestaat uit een klinisch psycholoog/psychotherapeut, psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog, een GZ-psycholoog, twee sociotherapeuten, twee vaktherapeuten, een systeemtherapeut en een psychiater. Je werkt interdisciplinair samen. Oftewel, de verschillende therapieën bied je vaak samen met andere collega’s/disciplines.

De cliënten die je gaat behandelen ervaren al lange tijd psychische klachten; stemmingsklachten, angstklachten en/of een laag zelfbeeld komen vaak voor. Eerdere hulpverlening heeft hierbij onvoldoende geholpen. Er is sprake van terugkerende patronen die ervoor zorgen dat er problemen zijn in bijvoorbeeld intieme relaties, op werk en/of opleiding. Bij deze cliënten zijn persoonlijkheidskenmerken uit het B en/of het C cluster vastgesteld, vaak in combinatie met de eerdergenoemde symptoomstoornissen.

De afdeling Schematherapie bestaat uit ambulante, deeltijd en klinische behandelvormen voor volwassenen, jongvolwassenen en adolescenten. Deze vacature betreft een functie in het behandelprogramma Gefaseerde Deeltijd Groeps Schematherapie voor volwassenen. Dit behandelprogramma heeft een gefaseerde opzet. Meer informatie over de behandeling vind je hier.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een afgeronde HBO opleiding (SPH/ Social Work of HBO-V);
• Je hebt affiniteit met cliënten met persoonlijkheidsproblemen (cluster B/C/NAO);
• Je hebt ervaring met groepen of in ieder geval affiniteit met groepsdynamisch werken;
• Ervaring met Schematherapie (in groepen) is een pre, maar je bent in ieder geval bereid je de werkwijze van de Schematherapie eigen te maken. Wij bieden hierin goede ondersteuning;
• Je bent een teamspeler die goed zelfstandig kan functioneren binnen een op ontwikkeling en innovatie gerichte organisatie;
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding, die bij verhoogd arousal kan blijven reflecteren op eigen handelen;
• Je vaste werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Wat wij jou bieden:
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €4.180,-. Conform CAO GGZ, FWG 50.
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.
• Een contract voor 23 -27 uur per week.
• Je krijgt volop mogelijkheden tot verdere ontwikkeling waaronder een intern opleidingstraject in de schematherapie (training, werkbegeleiding en supervisie).
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Je komt te werken in een zorgcentrum dat ambities heeft en garant staat voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega? 
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer! Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Anouk Schippers, behandelinhoudelijk zorgmanager in Halsteren, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via 06-20372995 of 088-76 56 200.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag

Solliciteren Stuur door naar een vriend