Regiebehandelaar (24-36 uur) – Halsteren

Wat ga je doen?
Jij bent samen met vijf andere regiebehandelaren eindverantwoordelijk voor de klinische behandeling binnen de twee fases van de KST-V. Dat betekent dat jij behandelinhoudelijk verantwoordelijk bent voor zowel het behandelproces van de individuele cliënt, als ook voor de inhoudelijke begeleiding van het klinische team.
Je werkt hierbij nauw samen in een multidisciplinair behandelteam waarin een klinisch psycholoog, twee psychotherapeuten, een GZ-psycholoog, twee opleidelingen (AIOS en GioS), verschillende sociotherapeuten, vaktherapeuten en een psychiater jouw directe collega’s zijn. Je biedt individuele schematherapie en groepsschematherapie aan volwassenen met voornamelijk cluster C persoonlijkheidsproblematiek, soms in combinatie met andere symptoom- of persoonlijkheidsstoornissen.

De klinische schematherapie voor volwassenen (KST-V) biedt een behandelprogramma van maximaal zes maanden, mogelijk gevolgd door een tweedaags deeltijdprogramma van eveneens maximaal zes maanden. Dit behandelaanbod is bedoeld voor volwassenen die gedurende langere tijd psychische problemen hebben, zoals depressieve gevoelens of sterk wisselende stemmingen, lijden onder angsten spanningsklachten, kampen met eetproblemen of seksuele problemen. Sommige cliënten neigen tot misbruik van alcohol en drugs of dreigen zichzelf te beschadigen. Bij velen is er sprake van onzekerheid over de eigen identiteit en bij vrijwel alle cliënten is er in meer of mindere mate sprake van interpersoonlijke problematiek. Eerdere behandelingen hebben vaak onvoldoende geholpen, waardoor klinische psychotherapie aangewezen is.
Wil je graag nog meer informatie over KST-V? Deze link verwijst je naar onze website.

Heb je misschien ook interesse in coördinerende taken? Dan betrekken wij jou maar al te graag bij innovaties binnen het zorgcentrum en kun je een actieve rol krijgen in projecten en/of het verzorgen van kennisoverdracht via presentaties en opleidingen.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een BIG registratie als Klinisch Psycholoog, Psychotherapeut of GZ-psycholoog;
• Ervaring met Schematherapie (in groepen) is een pré, maar je bent in ieder geval nieuwsgierig en bereid de werkwijze van schematherapie eigen te maken. Wij bieden jou hierin een volledig traject (opleiding, supervisie, teamintervisie en teamsupervisie);
• Je hebt affiniteit met cliënten met persoonlijkheidsproblematiek;
• Je hebt ervaring met groepen of affiniteit met groepsdynamisch werken;
• Daarnaast ben je een teamspeler die goed zelfstandig kan functioneren binnen een op ontwikkeling en innovatie gerichte organisatie;
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding, die ten alle tijden kan blijven reflecteren op eigen handelen.

Wat wij jou bieden:
• GZ-psycholoog? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €5.848,-. Conform CAO GGZ, FWG 65.
• Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €6.836,-. Conform CAO GGZ, FWG 70.
• Een vast contract van 24-36 uur per week. Wat past er bij jou?;
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof;
• Op verschillende vlakken een goed leer- en ontwikkeltraject in de vorm van intervisies en supervisies. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt;
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast bij het lezen van de vacature? Dan ontvangen we graag je CV en brief!
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Anouk Schippers, behandelinhoudelijk zorgmanager Halsteren, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via 06-20372995 of 088-76 56 200.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend