regiebehandelaar deeltijd schematherapie (24-36 uur) – Halsteren

Wat ga je doen?
Jij bent samen met twee collega regiebehandelaren (beide psychotherapeuten) verantwoordelijk voor de behandelprocessen van cliënten die de KST-V behandeling volgen. De KST-V is een klinische schematherapie en bestaat uit een programma waarbinnen cliënten maximaal zes maanden in een klinische fase verblijven, waarna zij hun behandeling vervolgen in een tweedaagse deeltijdfase. Jouw werkzaamheden zullen hoofdzakelijk plaatsvinden binnen dit deeltijdprogramma. Jij biedt individuele schematherapie en groepsschematherapie aan jong volwassenen, en doet dit in nauwe samenwerking met een multidisciplinair behandelteam waarin twee psychotherapeuten, een AIOS (psychiater in opleiding), verschillende sociotherapeuten, vaktherapeuten en een psychiater jouw directe collega’s zijn.

Dit behandelaanbod is bedoeld voor (jong-)volwassenen die gedurende langere tijd psychische problemen hebben, zoals depressieve gevoelens of sterk wisselende stemmingen, lijden onder angsten spanningsklachten, kampen met eetproblemen of seksuele problemen. Sommige cliënten neigen tot misbruik van alcohol en drugs of dreigen zichzelf te beschadigen. Bij velen is er sprake van onzekerheid over de eigen identiteit en bij vrijwel alle cliënten is er in meer of mindere mate sprake van interpersoonlijke problematiek. Eerdere behandelingen hebben vaak onvoldoende geholpen, waardoor klinische psychotherapie aangewezen is.

Wil je graag nog meer informatie over KST-V? Deze link verwijst je naar onze website.

Heb je misschien ook interesse in coördinerende taken? Dan betrekken wij jou maar al te graag bij innovaties binnen het zorgcentrum en kun je een actieve rol krijgen in projecten en/of het verzorgen van kennisoverdracht via presentaties en opleidingen.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een BIG registratie als klinisch psycholoog, psychotherapeut of GZ-psycholoog;
• Ervaring met schematherapie (in groepen) is een pré, maar je bent in ieder geval nieuwsgierig en bereid de werkwijze van schematherapie eigen te maken. Wij bieden jou hierin een volledig traject (opleiding, supervisie, teamintervisie en teamsupervisie);
• Je hebt affiniteit met cliënten met persoonlijkheidsproblematiek;
• Je hebt ervaring met groepen of affiniteit met groepsdynamisch werken;
• Daarnaast ben je een teamspeler die goed zelfstandig kan functioneren binnen een op ontwikkeling en innovatie gerichte organisatie;
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding, die ten alle tijden kan blijven reflecteren op eigen handelen.

Wat wij jou bieden:
• GZ-psycholoog? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €5.848,-. Conform CAO GGZ, FWG 65.
• Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut? Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €6.836,-. Conform CAO GGZ, FWG 70.
• Een vast contract van minimaal 24 en maximaal 36 uur per week;
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof;
• Op verschillende vlakken een goed leer- en ontwikkeltraject in de vorm van intervisies en supervisies. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt;
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast bij het lezen van de vacature? Dan ontvangen we graag je CV en brief!
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Anouk Schippers, behandelinhoudelijk zorgmanager Halsteren, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via 0620372995 of 088-76 56 200.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend