Psychotherapeut GIT-PD (24-36 uur) – Rotterdam

Als Psychotherapeut binnen de Viersprong behandel je cliënten met een cluster C en/of borderline persoonlijkheidsstoornis in een intensief ambulante setting. Je geeft daarbij zowel individuele- als groepstherapie binnen GIT-PD. Ben jij toe aan innovatie?

Wat ga je doen?
Je werkt nauw samen met andere disciplines binnen een ervaren team van professionals. Ook word je betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en krijg je alle ruimte om zelf bij te dragen aan innovaties. Denk daarbij aan onder andere de verdere ontwikkeling van een GIT-PD behandeling voor jongeren.

GIT-PD staat voor Guideline-Informed Treatment for Personality Disorders en is voor de Viersprong de nieuwste innovatieve behandeling voor mensen met een persoonlijkheidsstoornis. GIT-PD werd ontwikkeld door het Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen als alternatief voor ongestructureerde zorg voor mensen met een persoonlijkheidsstoornis. GIT-PD integreert de gemeenschappelijke kenmerken van bewezen effectieve behandelingen, zoals structuur, voorspelbaarheid en holding binnen de therapeutische relatie. Dit wordt binnen GIT-PD aangevuld met innovaties die passen bij de recente visie op behandeling van persoonlijkheidsstoornissen.

In jouw nieuwe functie kan je meewerken in het uitgebreide (systeem)assessment, groepsgewijs modulair programma, groepspsychotherapie en individuele zorg op maat. Natuurlijk zijn deze gesprekken en modules ingebed in een teamstructuur met multidisciplinair overleg, supervisie en intervisie.

Al met al, een zeer diverse baan binnen een specialistische organisatie. Kom jij het team versterken?

Naar wie zijn we op zoek?
• Een BIG registratie als Psychotherapeut;
• Affiniteit met de doelgroep (cliënten met een persoonlijkheidsstoornis);
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding waarbij je kunt blijven reflecteren op eigen handelen;
• Je bent een teamspeler, die graag de samenwerking opzoekt en tegelijkertijd zelfstandig uitstekend kan functioneren;
• Jij bent in ieder geval beschikbaar op maandag en dinsdag. Overige dag(en) overleggen we graag.

Wat wij jou bieden
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €6.973,-. Conform CAO GGZ, FWG 70.
• Afhankelijk van jouw wensen, mogelijkheden en de werkzaamheden een contract voor 24-36 uur per week.
• Rotterdam als standplaats.
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma. Bij de start van je baan ontvang je training en volg je supervisie. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast? Aarzel niet en solliciteer!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Linda Rombout, Zorgmanager Rotterdam Volwassenen, staat je graag telefonisch of live te woord. Ze is te bereiken via 06-12778823.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend