Psychomotorisch Therapeut (16-36 uur) – Halsteren

Ter versterking van het team op de Klinische Schematherapie voor Volwassenen (KST-V) zoeken wij een Psychomotorisch therapeut. Wil jij parttime of fulltime bij de Viersprong aan de slag? Wij bespreken graag alle mogelijkheden met jou!

Wat ga je doen?
De klinische schematherapie voor volwassenen (KST-V) biedt een behandelprogramma van maximaal zes maanden, mogelijk gevolgd door een tweedaags deeltijdprogramma van eveneens maximaal zes maanden. Dit programma is bedoeld voor volwassenen die gedurende langere tijd psychische problemen hebben, zoals depressieve gevoelens of sterk wisselende stemmingen, lijden onder angst- en spanningsklachten, kampen met eetproblemen of seksuele problemen, Sommigen neigen tot misbruik van alcohol en drugs of dreigen zichzelf te beschadigen. Bij velen is er sprake van onzekerheid over de eigen identiteit en bij vrijwel alle cliënten is er in meer of mindere mate sprake van interpersoonlijke problematiek.

Als psychomotorisch therapeut lever je in onze kliniek een belangrijke bijdrage aan het opstellen, uitvoeren en evalueren van de behandelplannen en de behandelstrategieën. Dit ten alle tijden ten behoeve van de individuele cliënten en de groep als geheel. Je werkt nauw samen met collega’s in een multidisciplinair team; Klinisch psychologen, psychotherapeuten, een GZ-psycholoog, vaktherapeuten, sociotherapeuten en een psychiater. Samen zorgen jullie voor de cliënt en dragen jullie het psychotherapeutisch milieu in de kliniek. Beter word je niet alleen!

Wil je alles weten? Klik hier!

Naar wie zijn we op zoek?
• Een nieuwe collega met een (bijna) afgeronde opleiding Vaktherapie in de richting PMT;
• Kennis van individuele en groepsdynamische processen maakt dat jij je kwaliteiten optimaal kan inzetten;
• Ervaring in een psychotherapeutische setting? Of bereid jezelf hierin te verdiepen? Dat zien we graag;
• Ervaring met schematherapie is een pré maar niet noodzakelijk. Er wordt in ieder geval verwacht dat je je daar verder in wilt scholen;
• Bij voorkeur ben jij geregistreerd in het register Vaktherapie en in het bezit van een AGB-code.

Wat wij jou bieden:
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €4.468,-. Conform CAO GGZ, FWG 55.
• Een contract voor 16-36 uur per week. Hoeveel uur past er bij jou?
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• We bieden je op verschillende vlakken een goed leer- en ontwikkeltraject in de vorm van intervisies en supervisies. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy waar je diverse onlinetrainingen kunt volgen.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast na het lezen van onze vacature? Dan ontvangen we graag je brief en CV!
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Anouk Schippers, klinisch psycholoog en behandel inhoudelijk zorgmanager in Halsteren, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via 088-76 56 200.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische GGZ is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend