Psycholoog/(ortho)pedagoog Regio Holland Rijnland – Regio Holland Rijnland

HBO/WO opleiding in de richting van Zorg & Welzijn, Psychologie of (forensisch) Pedagogiek? Affiniteit met het behandelen van jongeren en hun systeem met complexe problematiek? En toe aan een baan met vrijheid, zelfstandigheid en talloze trainingen die de Viersprong jouw bied? Ga aan de slag als Therapeut MST!

Binnen ons MST-Regulier behandelprogramma is er ruimte om te werken in regio Holland Rijnland. Je werkt ambulant en bent 1x per week op onze vestiging in Amsterdam voor training, supervisie en scholing. Zo is het werk dus altijd bij jou in de buurt! Welke regio past er het beste bij jou?

Wat ga je doen?
Jouw caseload bestaat uit 4 tot maximaal 5 gezinnen, die je over het algemeen 3 maal per week ziet. Hoewel de jongere de aangemelde cliënt is, werk je vooral met de ouders. Iedere week ziet er anders uit.
Nog niet direct bekend met MST? Geen enkel probleem! De Viersprong voorziet jou van alle nodige kennis en kunde. Dankzij wekelijkse supervisies, scholing, training en zeer nauwe samenwerking met 4 collega’s (3 Therapeuten en 1 Supervisor) word jij de beste professional die je kunt zijn.

Als Therapeut MST werk je 32-36 uur per week, verspreid over 5 dagen. Hierin overleg jij altijd met de cliënten wanneer je de werkuren daadwerkelijk inzet. Dit geeft jou de ruimte om werk- en privé in te delen hoe jij wilt. Ideaal toch?

Wat maakt MST uniek? Het team heeft affiniteit en veel ervaring met de doelgroep. De caseload bestaat uit opvoeders en/of jongeren. Tijdens booster trainingen worden de MST tools afgestemd op de behoeftes van de cliënt en alle betrokkenen. MST wordt uitgevoerd in de natuurlijke leefomgeving van de jongere. Dat wil zeggen: thuis, op school en gerelateerd. Klik hier én hier voor alle informatie over MST.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een afgeronde WO opleiding Psychologie/Pedagogiek of een HBO opleiding richting maatschappelijk werk, SPH/Social Work of SPV met voortgezette opleiding;
• Je bent geregistreerd in het SKJ of je hebt de bereidheid de registratie bij indiensttreding te regelen;
• Je hebt ervaring en/of affiniteit met een systeemgerichte en/of cognitief gedragstherapeutische werkwijze;
• Kennis over, werkervaring en affiniteit met de doelgroep is een pre;
• Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk en beschikt over een basisniveau Engels in verband met trainingen en supervisie die mogelijk in het Engels kunnen zijn;
• Je bent flexibel inzetbaar, aangepast aan de behoeften van de gezinnen en bent bereid en in staat om mee te draaien in de 24-uurs bereikbaarheidsdienst (gemiddeld eens in de 4 weken);
• Je hebt een goed analytisch vermogen en sterke interpersoonlijke vaardigheden;
• Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wat wij jou bieden:
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 60 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €3.541,- en €5.335,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
• Een contract voor 32-36 uur per week. Wat past er bij jou?
• Ruimte om je werktijden grotendeels zelf in te delen (!).
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma en staat voor jou klaar. Bij de start van je baan ontvang je een 5-daagse training. Daarnaast volg je onder andere wekelijks taakgerichte supervisie om middels het model te streven naar een zo goed mogelijke behandeling.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Word je enthousiast van het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en stuur ons je sollicitatie!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Zohra Khangol, MST Supervisor Holland Rijnland, staat je graag te woord. Zij is te bereiken via 06 – 23 65 88 14.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?