Psycholoog/Orthopedagoog – Breda en omgeving

Aan de slag, samen met een multidisciplinair team, met het gehele systeem van de cliënt? MST, Multi Systeem Therapie, is bewezen effectief. Deze methodiek zet de Viersprong iedere dag vol overgave in. Klinkt interessant? Voor het team in Breda en omstreken zoeken wij een nieuwe psycholoog (MST therapeut genaamd)!

Wat ga je doen?
In een boeiende, uitdagende en zelfstandige functie als therapeut binnen je team (MST) ga je actief aan de slag met 4 tot 6 gezinnen. Hierin bied je ambulante therapie, volgens het MST model, aan de jongere, hun ouders/verzorgers en het netwerk om het gezin heen. Iedere week is anders!

Ga je aan de slag in Breda? In een evenwichtige verdeling zal je zowel MST Regulier als MST-SA (Substance Abuse) cliënten behandelen. Via deze link (MST Regulier) en deze link (MST-SA) vind je alle informatie over de twee MST behandelingen waar jij het verschil gaat maken.
Heb je hier nog niet direct ervaring mee, maar zie jij jezelf wel als de geschikte kandidaat? Ook dan verwelkomen wij jou graag. Bij de start van je baan krijg je een 5-daagse training. Daarnaast ontvang je wekelijks taakgerichte supervisie en consultatie van een MST expert zodat je optimaal volgens ons kwaliteitssysteem kan werken. Jij zorgt voor de jongere en het gehele systeem, de Viersprong zorgt voor jou!

MST wordt aangeboden met een klein team, bestaande uit 4 therapeuten en één supervisor. Je werkt zeer intensief en nauw samen om de jongeren, hun gezinnen en het gehele systeem te helpen. Dankzij MST ontstaat er een veel fijnere samenwerking! Als therapeut werk je over het algemeen 36 uur per week, verspreid over 5 dagen. Hoe die uren worden ingedeeld? Dat bepaal je samen met je gezinnen en met je team. Heb je reistijd? Dan wordt dit geteld als werktijd. Dit geeft jou veel vrijheid en ruimte om werk en privé in te plannen hoe jij wilt. Ideaal toch?

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding (Psychologie, Pedagogiek of HBO Maatschappelijk Werk, SPH/Social Work, SPV met voortgezette opleiding);
• Je bent geregistreerd in het SKJ of je hebt de bereidheid de registratie bij indiensttreding te realiseren;
• Ervaring met de doelgroep? Dat zien we graag;
• Ervaring en/of affiniteit met een systeemgerichte/cognitief gedragstherapeutische werkwijze;
• Je bent flexibel inzetbaar, aangepast aan de behoeften van de gezinnen (altijd in samenspraak);
• Je bent bereid en in staat om mee te draaien in de 24-uurs bereikbaarheidsdienst (gemiddeld eens in de 10 weken);
• Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Breda of directe omgeving en in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wat wij jou bieden:
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van minimaal €3.541,- tot maximaal €5.335,-. Conform CAO GGZ, FWG 60
• Een contract voor 36 uur per week.
• Ruimte om je werktijden grotendeels zelf in te delen (!).
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma en staat voor jou klaar. Bij de start van je baan ontvang je de nodige training, gefaciliteerd door ons. Daarnaast volg je wekelijks taakgerichte supervisie en consultatie en geven wij je te allen tijde de nodige begeleiding ter bevordering van je skills binnen MST. De basistraining en boosters (studiedagen 4x per jaar) zijn volledig SKJ geaccrediteerd.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Natalie Bout, MST Supervisor staat je graag te woord. Zij is te bereiken via 06-50602944.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend