Psycholoog/Orthopedagoog als MST PSB Therapeut – Rotterdam

Outreachend behandelen en je inzetten om zoveel mogelijk jongeren thuis te laten opgroeien? Zorgcentrum Rotterdam zoekt een Therapeut voor haar behandelprogramma Multi Systeem Therapie, Problem Sexual Behaviour (MST PSB)!

Wat ga je doen?
Als Therapeut MST PSB behandel jij 4 tot 5 gezinnen. Door heel intensief met hen aan de slag te gaan, volgens het MST model, weet jij de jongeren en alle betrokkenen te voorzien van kwalitatief hoogwaardige gezins- en gedragstherapie.

Nog niet direct bekend met MST PSB? Geen enkel probleem! De Viersprong voorziet jou van alle nodige kennis en kunde. Dankzij wekelijkse supervisies, scholing, training en zeer nauwe samenwerking met 4 ervaren collega’s word jij de beste professional die je kunt zijn.
Iedere week ziet er anders uit, want PSB wordt uitgevoerd in de natuurlijke leefomgeving van de jongere. Je werkt 36 uur per week, verspreid over 5 dagen. Hierin overleg jij altijd met de cliënten wanneer je de werkuren daadwerkelijk inzet. Dit geeft jou de ruimte om werk- en privé in te delen hoe jij wilt. Ideaal toch?

MST PSB is een home based behandelprogramma van 5 tot 7 maanden per cliënt. De behandeling is gericht op gezinnen waarbij de jongeren met ernstige seksuele gedragsproblemen te maken hebben. De methodiek is ontwikkeld in Amerika en bewezen effectief. De behandeling is integraal en richt zich op alle risicofactoren waarvan de jongere deel uitmaakt: gezin, familie, buurt, school, vrienden. Door intensief te behandelen, gericht op de onderliggende determinanten van ernstige seksuele gedragsproblemen, voorkomen jullie uithuisplaatsing en verminderen delict risico’s. Dankzij jou verbetert de veiligheid voor slachtoffer, jongere en de samenleving!
Klik 
hier en hier voor meer informatie.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een HBO opleiding richting Maatschappelijk Werk, SPH/Social Work, SPV (met voortgezette opleiding) of WO opleiding Psychologie of Pedagogiek;
• Je hebt ervaring/affiniteit met de doelgroep;
• Ervaring/affiniteit met een systeemgerichte en/of cognitief gedragstherapeutische werkwijze;
• In het bezit van SKJ registratie of bereidheid de registratie bij indiensttreding te realiseren;
• Je bent flexibel inzetbaar, aangepast aan de behoeften van de gezinnen (altijd in samenspraak met jou)
• Je bent bereid en in staat om mee te draaien in de 24-uurs bereikbaarheidsdienst (gemiddeld eens in de 8 weken);
• Je hebt een goed analytisch vermogen en sterke interpersoonlijke vaardigheden;
• Je hebt kennis van Engels in woord en geschrift;
• In het bezit van een rijbewijs en auto. Daarnaast op maximaal 30 km van Rotterdam woonachtig of bereid te verhuizen.

Herken je je in bovenstaande punten? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat wij jou bieden:
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, van maximaal €4.981,-. Conform CAO GGZ, FWG 60.
• Een contract voor 36 uur per week op termijn is in overleg 32 uur per week ook mogelijk.
• Ruimte je werktijden grotendeels zelf in te delen (!).
• De Viersprong biedt een gedegen trainingsprogramma en staat voor jou klaar. Bij de start van je baan ontvang je een 5-daagse training met aansluitend een 2-daagse PSB-training. Daarnaast volg je wekelijks taakgerichte supervisie om middels het model te streven naar een zo goed mogelijke behandeling.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Monique Nijsen, MST PSB supervisor, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via 06-50122633.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! 

Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Solliciteren Stuur door naar een vriend