Psycholoog of Orthopedagoog GIT-PD (min. 24 uur) – Bergen op Zoom

Binnen ons zorgcentrum jeugd in West-Brabant en Zeeland zijn we in januari 2022 gestart met GIT-PD Jeugd. Na een goede start met het kernteam zijn we nu op zoek naar versterking. 
 
GIT-PD is een relatief nieuwe behandelvorm en wordt binnen de Viersprong ingezet als behandeling voor volwassenen op verschillende locaties met veelbelovende resultaten. Het is innovatief en gaat uit van de gemeenschappelijke kenmerken van effectieve behandelingen voor persoonlijkheidsstoornissen (“common factors”). De volgende stap is het inzetten en verder ontwikkelen van deze nieuwe behandelvorm voor jongeren en hun ouders. Wil jij meehelpen deze behandeling uit te bouwen? We zoeken voor het team in Bergen op Zoom een psycholoog of orthopedagoog. Wanneer je belangstelling hebt om meer uren bij de Viersprong te komen werken, dan kunnen we je uren uitbreiden in een ander behandelprogramma.
 
Wat ga je doen binnen deze functie?
In nauwe samenwerking met een groep fijne, ervaren en ambitieuze collega’s behandel je cliënten met verschillende persoonlijkheidsproblemen in een intensief ambulante setting. Je geeft daarbij zowel individuele- als groepstherapie binnen GIT-PD. Je werkt nauw samen met andere disciplines binnen een ervaren team van professionals. Je wordt betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en kunt zelf bijdragen aan innovaties.
 
Wat ga je doen in dit team?
Het nieuw te starten team bestaat uit een klinisch psycholoog, klinisch psycholoog in opleiding, GZ-psycholoog, psychiater, systeemtherapeut en een sociotherapeut. Samen wordt een behandeling op maat gegeven aan de jongeren en hun ouders die worden aangemeld.
GIT-PD jeugd richt zich op jongeren en hun gezinnen met complexe emotionele vragen die een hoog risico lopen op de ontwikkeling van ernstige psychische problemen, in het bijzonder persoonlijkheidsstoornissen. Deze groep jongeren vormt een diverse groep, bijvoorbeeld wat betreft leeftijd, stadium van de aandoening, ernst en hulpvraag. GIT-PD jeugd wil een flexibel, modulair (groeps)programma bieden waarbij maatwerk mogelijk is.
 
Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een afgeronde WO opleiding Psychologie of Pedagogiek. 
– Je bent SKJ geregistreerd of je hebt de bereidheid de registratie bij indiensttreding te regelen;
• Je staat stevig in je schoenen. Je bent sterk in het openstellen en het opbouwen van een goede relatie met de gezinnen en het netwerk rondom het gezin;
• Je bent een teamspeler die zowel goed zelfstandig kan werken als nauw kan samenwerken met je collega’s in de behandeling;
• Je kan, met hulp van je collega’s, het hoofd goed koel houden onder hoge druk die voortkomt vanuit de complexiteit van de problematiek;
• Je bent in bezit van een rijbewijs en auto.
 
Wat wij jou bieden:
Door alle ontwikkelingen en de uitdagende doelgroep staat je een interessante, uitdagende en blijvend dynamische functie te wachten binnen een professioneel en gedreven team met een hoop positieve energie! Je komt te werken in een zorgcentrum dat ambities heeft en garant staat voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen. Ook zijn er mogelijkheden om, in samenwerking met de andere therapeuten en de onderzoeksafdeling, wetenschappelijke onderbouwing van het programma mee vorm te geven. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ; inschaling in FWG schaal 60. 
 
Word jij onze nieuwe collega?
Word je enthousiast van het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en stuur ons je sollicitatie! Nieuwsgierig maar wil je eerst meer informatie? Dan staan Sophie de Bruijn, Zorgmanager Jeugd West Brabant en Ellis Trompetter, Klinisch Psycholoog, via 088-7656832 je graag te woord.
 
De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoogspecialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. We bieden je op verschillende vlakken een goed leer- en ontwikkeltraject in de vorm van intervisies en supervisies. Daarnaast hebben we een eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, die allerlei opleidingen op het gebied van diagnostiek en behandeling aanbiedt. Ook kan je gebruikmaken van de GGZ Ecademy en het platform GoodHabitz, waar je diverse online trainingen kunt volgen. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.
 
De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend