Psychodramatherapeut (i.o.) – Halsteren

Wat ga je doen binnen deze functie? 
Als Psychodramatherapeut (i.o.) lever je een belangrijke bijdrage aan het opstellen, uitvoeren en evalueren van de behandelplannen ten behoeve van de individuele cliënten en de groep als geheel. Je werkt multidisciplinair samen. Oftewel, je werkt intensief samen met therapeuten die over een andere expertise beschikken. Het vaste behandelteam bestaat uit een klinisch psycholoog, psychotherapeut, sociotherapeuten, vaktherapeuten en een psychiater. Je werkt met groepen van maximaal tien cliënten. 

De Kortdurende Klinische Psychotherapie – Transactionele Analyse (KKP-TA) is een klinisch behandelaanbod op onze zorglocatie in Halsteren. Deze duurt drie maanden en is verdeeld in twee blokken van zeven weken. Halverwege is men een halve week thuis. De transactionele analyse is een therapeutische benadering die gericht is op het identificeren en begrijpen van ongezonde patronen in menselijk gedrag en communicatie.  

Een cliënt aan het woord over de behandeling KKP-TA:  
“Mijn behandeling bij de Viersprong is het zwaarste én beste wat ik in mijn leven heb gedaan…Met deze behandeling heb ik vijf jaar psychotherapie in drie maanden kunnen doen.” Meer te weten komen over de behandeling? Bekijk hier de pagina over de KKP-TA behandeling. 

Jouw Verantwoordelijkheden: 

 • Het voorbereiden en uitvoeren van psychodramasessies (eventueel onder supervisie van een gekwalificeerde psychodramatherapeut wanneer je nog in opleiding bent); 
 • Actieve deelname aan teamvergaderingen en intervisies; 
 • Het bijhouden van cliëntendossiers en rapportages; 
 • Het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving voor cliënten.  

Naar wie zijn we op zoek? 

 • Je hebt een afgerond opleiding Psychodramatherapeut of bent hiervoor in opleiding;  
 • Je hebt kennis van en inzicht in individuele en groepsdynamische processen; 
 • Ervaring in een psychotherapeutische setting strekt tot aanbeveling; 
 • Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele, open en transparante houding en reflecteert op eigen handelen. 
 

Wat wij bieden jou bieden: 

 • Een salaris conform CAO-GGZ. Het salaris wordt bepaald op basis van vooropleiding en is afhankelijk van  ervaring en kwalificaties. 
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld. 
 • Een contract voor 16 tot 36 uur per week. 
 • Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof. 
 • Je komt te werken op onze vestiging in Halsteren. 
 • Een boeiende, uitdagende en dynamische functie in een professioneel en team 
 • Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.  
 

Word jij onze nieuwe collega? 
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer! 
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Anouk Schippers, behandelinhoudelijk zorgmanager in Halsteren, staat je graag te woord. Ze is bereikbaar via 06-20372995 of 088-76 56 200. 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt  
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 

 

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?