Psychiater (minimaal 8 uur) – Den Bosch

Locatie Den Bosch is, ter vervanging, op zoek naar een nieuwe collega Psychiater. Ga jij bij ons aan de slag?

Binnen de Viersprong in Den Bosch bieden wij met ongeveer 100 medewerkers ambulante behandeling aan volwassenen en jeugd.
– Volwassenen: Schematherapie, GIT PD en DIT.
– Jeugd: MBT Adolescenten, MBT Jong Volwassenen, Schematherapie, Kinderen uit de Knel, FFT, MST, MST CAN, MST PSB, MST PSY en een flexibel aanbod.
Daarnaast is er ook een ‘Voordeur’ team, waar dagelijks Intake & Diagnostiek plaatsvindt.
Bezoek onze website (zie locatie Den Bosch) voor alle informatie.

In welk team je komt te werken? De mogelijkheden zijn talrijk! Wil jij graag in de jeugd teams werken? Of ook in de volwassenen teams? Jezelf bezighouden met persoonlijkheidsbehandelingen? Of ook met systeeminterventies? Alle mogelijkheden en voorkeuren bespreken we graag met jou.

Wat ga je doen?
Als Psychiater verricht je psychiatrische diagnostiek, ben je verantwoordelijk voor het integreren van psychiatrisch en psychotherapeutisch denken in de diagnostiek en voer je het psychiatrisch deel van de behandelingen. Dit altijd in nauwe samenwerking met de andere behandelaren van het programma. Zo maak je deel uit van ervaren multidisciplinaire teams.

Samen met collega psychiaters is er veel ruimte voor kennisoverdracht, intervisie en supervisie. Om een optimale behandeling te bieden zien wij in samenwerking een belangrijk aspect. Sluit dit aan bij jouw persoonlijke interesse? De Viersprong vindt het belangrijk dat psychiaters, naast hun vaste taken, zich ook bezig kunnen houden met psychotherapie en/of onderzoek. Desgewenst kan de functie uitgebreid worden met individuele psychotherapie binnen één van onze behandelprogramma’s. Er zijn mogelijkheden om, in samenwerking met de andere therapeuten en de onderzoeksafdeling, wetenschappelijke onderbouwing van het programma mee vorm te geven. Daarnaast bieden wij je alle ruimte om mee te denken in innovaties en participatie in kennis- ontwikkeling en overdracht.

Onze collega Inge Pijpelink vertelt je graag over haar werk als psychiater bij de Viersprong.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een registratie als Psychiater (MSRC);
• Je hebt affiniteit met cliënten met persoonlijkheidsproblematiek en je wilt mogelijkheden hebben je daar verder in te bekwamen;
• Je bent een teamspeler die ook goed zelfstandig kan functioneren;
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele, open en transparante houding. Je reflecteert op eigen handelen en bent stressbestendig.

Wat wij bieden
• Door de diverse aspecten in de functie en de mogelijkheid deze in overleg specifiek naar jouw wensen in te vullen staat je een interessante, uitdagende en blijvend dynamische baan te wachten.
• Hoeveel uur wil je werken? We zoeken iemand voor minimaal 8 uur per week, maar bespreken graag alle wensen en mogelijkheden met jou.
• Je komt te werken in gedreven multidisciplinaire teams die werken volgens evidence based methoden die zeer succesvol zijn bij complexe doelgroepen. De locatie heeft ambities en staat garant voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen.
• De Viersprong investeert in opleiding en supervisie om de methoden goed te implementeren.
• Ook doet de Viersprong voortdurend onderzoek naar de (kosten-)effectiviteit van de methoden en wordt er continu gewerkt aan de ontwikkeling, verbetering en onderbouwing van behandelmethoden.
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ/AMS regeling.
• Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.

Word jij onze nieuwe collega?
Word je enthousiast van het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en stuur ons je sollicitatie!
Wil je eerst meer informatie of een oriënterend gesprek? Sussiel Brands, Zorgmanager Jeugd, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 06-22862916. Ook is er de mogelijkheid om informatief contact te hebben met een collega Psychiater.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.
De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend