Psychiater (minimaal 8 uur) – Bergen op Zoom

Het Zorgcentrum in Bergen op Zoom voor volwassenen groeit! De Viersprong is op zoek naar een psychiater die hier maar al te graag deelgenoot van is. Ga jij het avontuur met ons aan?
Een functie voor minimaal 8 uur, maar met uitbreiding van taken is een groter dienstverband ook zeer zeker mogelijk.

Wat ga je doen?
In West Brabant wordt diagnostiek en behandeling geboden aan cliënten met ernstige problemen in de persoonlijkheid. Hierin start de Viersprong een nieuwe project: Mentalization Based Treatment (MBT) voor narcistische persoonlijkheidsstoornissen.
We zoeken een psychiater ter versterking voor ons behandelteam voor cliënten met cluster B problematiek die behandeld worden volgens de MBT-methode.

Als psychiater:
– Verricht je psychiatrische diagnostiek;
– Ben je verantwoordelijk voor het integreren van psychiatrisch en psychodynamisch denken in de diagnostiek;
– Voer je het psychiatrisch deel van de behandelingen uit in nauwe samenwerking met de andere behandelaren van het programma.
Je maakt deel uit van een multidisciplinair team. Zo werk je nauw samen met collega psychiaters en verschillende ervaren professionals.

Er zijn mogelijkheden om, in samenwerking met de andere therapeuten en de onderzoeksafdeling, wetenschappelijke onderbouwing van het programma mee vorm te geven. Daarnaast zijn we voornemens ook een GIT-PD behandelprogramma specifiek voor 18-23 jaar op te zetten.
Desgewenst kan de functie ook uitgebreid worden met het verrichten van intakes & diagnostiek en/of individuele en groepspsychotherapie binnen één van de andere behandelprogramma’s.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een registratie als psychiater (MSRC);
• Je hebt affiniteit met cliënten met cluster B persoonlijkheidsproblematiek, dan wel cliënten met een narcistische persoonlijkheidsstoornis;
• Je bent een teamspeler die ook goed zelfstandig kan functioneren;
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele, open en transparante houding die bij verhoogd arousal kan blijven reflecteren op eigen handelen;
• In beperkte mate wordt deelname aan de psychiater-achterwachtdienst (telefonische bereikbaarheid) van de klinische voorzieningen van de Viersprong van je verwacht.

Wat wij jou bieden:
• Door de diverse aspecten in de functie en de mogelijkheid deze in overleg specifiek naar jouw wensen in te vullen staat je een interessante, uitdagende en blijvend dynamische baan te wachten.
• Hoeveel uur wil je werken? We zoeken iemand voor minimaal 8 uur per week. Alle mogelijkheden hierin bespreken we graag.
• Je komt te werken in gedreven multidisciplinaire teams die werken volgens evidence based methoden die zeer succesvol zijn bij complexe doelgroepen. De locatie heeft ambities en staat garant voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen.
• De Viersprong investeert in opleiding en supervisie om de methoden goed te implementeren.
• Ook doet de Viersprong voortdurend onderzoek naar de (kosten-)effectiviteit van de methoden en wordt er continu gewerkt aan de ontwikkeling, verbetering en onderbouwing van behandelmethoden.
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ/AMS regeling.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast? Aarzel niet en reageer!
Wil je eerst meer informatie? Anneke van Doorn, Zorgmanager Bergen op Zoom Volwassenen, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 06-27145251.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend