Psychiater kind & jeugd (5 tot 12 jaar) – Goes

In de regio WestBrabant (Breda & Bergen op Zoom) & Zeeland (Goes) behandelt de Viersprong gezinnen waarbij een van de kinderen of jongeren te kampen heeft met gedragsproblemen en/of (dreigende) persoonlijkheidsproblematiek. Gezien de toename van de behandelaanvragen voor kinderen van 5-12 jaar met hechtingsproblematiek en hun (pleeg/ adoptie) ouders in Goes zoeken we versterking in de vorm van een psychiater kind & jeugd. Ben jij dé collega die wij zoeken? 

Wat ga je doen? 
Als psychiater verricht je psychiatrische diagnostiek, ben je verantwoordelijk voor het integreren van psychiatrisch en psychotherapeutisch denken in de diagnostiek en behandeling en voer je het psychiatrisch deel uit van de behandelingen. Dit altijd in nauwe samenwerking met de andere behandelaren van het programma. Zo maak je deel uit van ervaren multidisciplinaire teams. Als psychiater heb je een warm hart voor psychotherapie en draag je bij om de psychotherapeutische behandellijnen goed te borgen.

Je gaat als psychiater aan de slag voor het MBT-K (5 tot 12 jaar) programma in Goes. Het betreft een nieuw en behandeling aanbod om te voorzien in de groeiende behoefte aan gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg in deze regio. 

Er is veel ruimte voor kennisoverdracht, intervisie en supervisie samen met alle collega psychiaters binnen onze gehele organisatie. Om een optimale behandeling te bieden zien wij in samenwerking een belangrijk aspect. Daarnaast bieden wij je alle ruimte om mee te denken in innovaties en participatie in kennis- ontwikkeling en overdracht.  

Sluit dit aan bij jouw persoonlijke interesse? Onze collega Kees Kooiman vertelt het volgende over zijn functie als psychiater: “Voor een psychiater is het een feest hier te werken. Met goed opgeleide collega-psychotherapeuten, waarbij je zowel je psychiatrische als psychotherapeutische kwaliteiten op deze plek kan laten gelden.” 

Naar wie zijn we op zoek? 
• Je hebt een registratie als (kind en jeugd) psychiater (MSRC); 
• Je hebt affiniteit met de doelgroep en je wilt mogelijkheden hebben je daar verder in te bekwamen; 
• Je bent een teamspeler die ook goed zelfstandig kan functioneren; 
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele, open en transparante houding. Je reflecteert op eigen handelen en bent stressbestendig. 
 
Wat wij jou bieden:
 
• Door de diverse aspecten in de functie en de mogelijkheid deze in overleg specifiek naar jouw wensen in te vullen staat je een interessante, uitdagende en blijvend dynamische baan te wachten. 
• Hoeveel uur wil je werken? We zoeken iemand voor minimaal 16 uur per week. Als je meer uren wenst, dan kan dit ook en dan kijken we samen naar een passend takenpakket. Een deel van je uren psychotherapie geven, behoort ook tot de mogelijkheden buiten je 24 uur.  
• Je komt te werken in gedreven multidisciplinaire teams die werken volgens evidence based methoden die zeer succesvol zijn bij complexe doelgroepen. De locatie heeft ambities en staat garant voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen. 
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.  
• Een contract voor 16-36 uur per week.  
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.  
• Je standplaats is Goes. 
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ/AMS regeling. 
 
Word jij onze nieuwe collega? 
Enthousiast bij het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en stuur ons je sollicitatie!
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Karen Braamse, Zorgmanager Jeugd Goes en Halsteren, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 06 93 20 25. 

Mocht je het prettig vinden om met een collega psychiater kind en jeugd te spreken, dan kun je telefonisch contact zoeken met Denise van Exsel, ook bereikbaar op 088-7656832.  
 
De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin. 
 
De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?