Psychiater Kind & Jeugd (12-16 uur) – Amsterdam

De Viersprong in Amsterdam is ter uitbreiding op zoek naar een psychiater Kind & Jeugd! Direct in vast dienstverband, met daarbij de mogelijkheid om het aantal uur te vergroten in de toekomst. Klinkt goed, toch?

Met diverse effectieve behandelingen zijn wij er voor mensen met ernstige problemen in persoonlijkheid, gedrag en gezin. Binnen de volgende behandelingen is er momenteel ruimte voor onze nieuwe collega psychiater:
MBT Jong Volwassenen
Schematherapie Jeugd
In de toekomst breiden we mogelijk uit met MST-CAN, hierdoor ontstaat er nog meer ruimte (tot 30 uur per week). Mocht dit van toepassing zijn, dan bespreken we dit graag samen.

Wat ga je doen?
Als psychiater verricht je psychiatrische diagnostiek, ben je verantwoordelijk voor het integreren van psychiatrisch en psychotherapeutisch denken in de diagnostiek en voer je het psychiatrisch deel van de behandelingen. Dit altijd in nauwe samenwerking met de andere behandelaren van het programma. Zo maak je deel uit van ervaren multidisciplinaire teams.

Samen met collega psychiaters is er veel ruimte voor kennisoverdracht, intervisie en supervisie. Om een optimale behandeling te bieden zien wij in samenwerking een belangrijk aspect. Sluit dit aan bij jouw persoonlijke interesse? Daarnaast bieden wij je alle ruimte om mee te denken in innovaties en participatie in kennis- ontwikkeling en overdracht.

Onze collega Kees Kooiman vertelt het volgende over zijn functie als psychiater:
“Voor een psychiater is het een feest hier te werken. Met goed opgeleide collega-psychotherapeuten, waarbij je zowel je psychiatrische als psychotherapeutische kwaliteiten op deze plek kan laten gelden.”

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een registratie als psychiater (MSRC);
• Je hebt affiniteit met cliënten met persoonlijkheidsproblematiek en je wilt mogelijkheden hebben je daar verder in te bekwamen;
• Je bent een teamspeler die ook goed zelfstandig kan functioneren;
• Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele, open en transparante houding. Je reflecteert op eigen handelen en bent stressbestendig.

Wat wij jou bieden:
• Door de diverse aspecten in de functie en de mogelijkheid deze in overleg specifiek naar jouw wensen in te vullen staat je een interessante, uitdagende en blijvend dynamische baan te wachten.
• Hoeveel uur wil je werken? We zoeken iemand voor 12 tot 16 uur per week, maar bieden in de toekomst hoogstwaarschijnlijk meer uren aan (30 uur). Uiteraard alles in overleg met jou.
• Je komt te werken in gedreven multidisciplinaire teams die werken volgens evidence based methoden die zeer succesvol zijn bij complexe doelgroepen. De locatie heeft ambities en staat garant voor boeiende uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen.
• De Viersprong investeert in opleiding en supervisie om de methoden goed te implementeren.
• Ook doet de Viersprong voortdurend onderzoek naar de (kosten-)effectiviteit van de methoden en wordt er continu gewerkt aan de ontwikkeling, verbetering en onderbouwing van behandelmethoden.
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ/AMS regeling.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast bij het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en stuur ons je sollicitatie!
Wil je eerst meer informatie of een oriënterend gesprek? Christel van Soelen, Zorgmanager Amsterdam, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via 06-23252541. Ook is er de mogelijkheid om informatief contact te hebben met een collega psychiater.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Kom je dan bij ons verdiepen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We vinden het juist prettig om medewerkers met verschillende achtergronden in een team te hebben. We leren graag van jou! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend