Psychiater – Halsteren

De Viersprong in Halsteren is op zoek naar een psychiater voor de behandelingen KKP-TA en KST-V! Werken bij een TOPGGz organisatie? En jouw expertise inzetten binnen verschillende behandelprogramma’s? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als psychiater bij de Viersprong integreer je het psychiatrisch- en psychotherapeutisch denken in de diagnostiek en de behandelingen. Dit in nauwe samenwerking met de andere behandelaren van het programma. Je maakt deel uit van verschillende multidisciplinaire teams en werkt samen met ervaren professionals en enkele collega-psychiaters.

Sluit jouw persoonlijke interesse aan bij het uitvoeren van psychotherapeutische behandelingen? Dan is het mogelijk om daar een aantal uur aan te besteden. De Viersprong kijkt graag samen met jou wat hierin je wensen zijn.
Ook draag je bij aan de A-opleiding (keuzestage psychotherapie) en ben je periodiek beschikbaar als achterwacht voor regiebehandelaren die dienst hebben voor de kliniek.

Vervul jij deze vacature? Dan ga je aan de slag bij twee verschillende behandelprogramma’s:
KKP-TA
Een klinische TA-behandeling is een kortdurende opname van 3 maanden in onze kliniek voor Volwassenen met persoonlijkheidsstoornis cluster C. De TA-behandeling bestaat uit psychotherapie, sociotherapie en vaktherapie. Meer informatie over de behandeling? Klik hier.

KST-V
Klinische Schematherapie voor Volwassenen (KST-V) is een behandeling die zich richt op volwassenen, die gedurende langere tijd psychische problemen (o.a. stemming, angst, laag zelfbeeld) ervaren ten gevolge van scheefgroei in hun persoonlijkheid. Eerdere hulpverlening heeft onvoldoende geholpen. In de Klinische Schematherapie is een volwassene 5 dagen per week in een groep opgenomen gedurende maximaal 6 maanden. Meer informatie over de behandeling? Klik hier.

Al met al, een diverse en waardevolle functie. Verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega?

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een registratie als psychiater (MSRC);
• Je hebt affiniteit met patiënten met persoonlijkheidsproblematiek en je wilt mogelijkheden hebben je daar verder in te ontwikkelen;
• Je bent een teamspeler die ook goed zelfstandig kan functioneren;
• Je bent iemand met een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding.

Wat wij jou bieden:
• Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-GGZ/AMS regeling.
• We zoeken iemand voor minimaal 12 uur per week, maar bespreken graag alle wensen en mogelijkheden met jou.
• Een contract voor onbepaalde tijd.
• Door de diverse aspecten in de functie en de mogelijkheid deze in overleg specifiek naar jouw wensen in te vullen, staat je een interessante, uitdagende en blijvend dynamische baan te wachten.
• Je komt te werken in gedreven multidisciplinaire teams die werken volgens evidence based methoden die zeer succesvol zijn.
• Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor ontwikkeling, initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Anouk Schippers, Zorgmanager, staat je graag te woord. Zij is te bereiken via 06-20372995.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag!
Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteren Stuur door naar een vriend