Psychiater – Amsterdam

Vanwege uitbreiding zijn wij voor onze vestiging in Amsterdam opzoek naar een Psychiater die staat voor het samenwerken binnen een multidisciplinair team 

Functie 
De Viersprong Amsterdam biedt diagnostiek en behandeling aan volwassen patiënten met persoonlijkheidsproblematiek. Patiënten worden behandeld volgens diverse methodieken waaronder Schema Focused Therapy (SFT), Mentalization Based Therapy (MBT), Dialectical Behavior Therapy (DGT) en Guideline- Informed Treatment for Personality Disorders (GIT-PD).  

De taken van psychiater bestaan uit het verrichten van psychiatrische diagnostiek en het uitvoeren van het psychiatrische deel van de behandeling, vanuit een methodisch kader. Dit vindt plaats in samenwerking met collega psychiaters en andere disciplines. Participatie in de achterwachtdienst van de Viersprong is laagfrequent. Er is mogelijkheid om te participeren in kennisontwikkeling enoverdracht en bij te dragen aan de AIOSopleiding. 

De Viersprong vindt het belangrijk dat psychiaters naast hun vaste taken zich ook bezighouden met psychotherapie en/of onderzoek. Desgewenst kan de functie uitgebreid worden met individuele en/of groepspsychotherapie binnen een van de behandelprogramma’s. Er zijn mogelijkheden om, in samenwerking met de andere therapeuten en de onderzoeksafdeling, wetenschappelijke onderbouwing van het programma mee vorm te geven.  

Naar wie zijn we op zoek? 
• Je hebt een registratie als psychiater (MSRC);
• Je hebt affiniteit met patiënten persoonlijkheidsproblematiek;
• Je bent een teamspeler die ook goed zelfstandig kan functioneren;
• Je bent iemand met een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding, die in staat is te reflecteren op zijn of haar eigen handelen;
• Zowel psychiaters met een specialisatie gericht op volwassenen als op kinderen en jeugdigen worden uitgenodigd om te reageren.

 Wat wij bieden 
 Door de diverse aspecten in de functie en de mogelijkheid deze in overleg specifiek naar jouw wensen in te vullen staat je een interessante, uitdagende en blijvend dynamische baan te wachten. 
 Je komt te werken in gedreven multidisciplinaire teams die werken volgens evidence based methoden die zeer succesvol zijn bij complexe doelgroepen. 
 De Viersprong investeert in opleiding en supervisie om de behandelmethodieken goed te implementeren. 
 Ook doet de Viersprong voortdurend onderzoek naar de (kosten-)effectiviteit van behandelmethodieken. Tevens wordt er continu gewerkt aan de ontwikkeling, verbetering en onderbouwing van behandelmethoden. 
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ/AMS regeling. 

Word jij onze nieuwe collega? 
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer! Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen: Noor de Klerk, Klinisch psycholoog en zorgmanager Amsterdam, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via tel nr: 06-16055464. 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en LinkedIn. 

 

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

Solliciteren Stuur door naar een vriend