Psychiater – Amsterdam

Wij zijn voor de vestiging in Amsterdam opzoek naar een Psychiater met affiniteit en interesse voor psychotherapie die staat voor het samenwerken binnen een multidisciplinair team.  

 

Wat ga je doen binnen deze functie?
De Viersprong Amsterdam biedt diagnostiek en behandeling aan cliënten met persoonlijkheidsproblematiek. Cliënten worden behandeld volgens diverse methodieken waaronder Schema Focused Therapy (SFT), Mentalization Based Therapy (MBT), Dialectical Behavior Therapy (DGT) en Guideline- Informed Treatment for Personality Disorders (GIT-PD).  

De taken van psychiater bestaan uit het verrichten van psychiatrische diagnostiek en het uitvoeren van het psychiatrische deel van de behandeling, vanuit een psychotherapeutisch methodisch kader. Dit vindt plaats in samenwerking met collega psychiaters en andere disciplines. Participatie in de achterwachtdienst van de Viersprong is zeer laagfrequent. Er is mogelijkheid om te participeren in kennisontwikkeling en –overdracht en bij te dragen aan de AIOS opleiding. 

De Viersprong vindt het belangrijk dat psychiaters naast hun vaste taken zich ook bezighouden met psychotherapie. Eventueel kan de functie uitgebreid worden met psychotherapeutische werkzaamheden binnen een van de behandelprogramma’s. 

Naar wie zijn we op zoek? 

  • Je hebt een registratie als psychiater (MSRC); 
  • Je hebt affiniteit met persoonlijkheidsproblematiek;
  • Je kan zowel goed zelftandig als in teamverband functioneren  een teamspeler die ook goed zelfstandig kan functioneren; 
  • Je hebt  een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding.en beschikt over reflectievermogenZowel psychiaters met een specialisatie gericht op volwassenen als op kinderen en jeugdigen worden uitgenodigd om te reageren. 

Wat wij bieden

  • Je komt te werken in gedreven multidisciplinaire teams die werken volgens evidence based behandelmethodieken.
  • De Viersprong investeert in opleiding en supervisie om de behandelmethodieken goed te implementeren.
  • Ook doet de Viersprong voortdurend onderzoek naar de (kosten-)effectiviteit van behandelmethodieken. Tevens wordt er continu gewerkt aan de ontwikkeling, verbetering en onderbouwing van behandelmethoden.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ/AMS regeling. 

 

Word jij onze nieuwe collega? 
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer! 
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen: Noor de Klerk, Klinisch psycholoog en zorgmanager Amsterdam, staat je graag te woord. Ze is te bereiken via tel nr: 06-16055464.   

 

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt 
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag! Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en LinkedIn. 

 

De Viersprong verlangt van een nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. 

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?