Over ons

Jij zorgt voor hen,wij zorgen voor jou

De Viersprong: de werkgever die je verder brengt

Werk doen wat er toe doet waarbij je een grote bijdrage levert aan iemands leven, onderdeel uitmaakt van een ambitieuze organisatie én plezier hebt in je werk. Dat is werken bij de Viersprong!

Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan dagen we je heel graag uit om je bij ons verder te komen ontwikkelen. Ervaring in de specialistische ggz is waardevol, maar niet per se nodig. We leren namelijk ook graag van jou, waardoor wij als organisatie groeien.

Wij zien ons als de werkgever die je verder brengt.

Kennismaken?

Laat hier je contactgegevens achter!
We bellen je binnenkort voor een vrijblijvende kennismaking.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werk dat ertoe doet

Lees meer

Wij zijn een hoog specialistische TOPGGz organisatie die effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Dit aan zowel volwassenen als jeugdigen. Het inzetten van onze methodieken voor de cliënten maakt dat jij echt het verschil kan maken in iemands leven. We hebben het juiste aantal cliënten per medewerker waardoor we de benodigde tijd en kwaliteit bieden aan de cliënt en jij de ruimte krijgt om iemand goed te behandelen.

Groeiende organisatie

Lees meer

De vraag naar onze specialistische behandelingen neemt toe, en dus groeit de Viersprong flink. Dat biedt voor jou als medewerker volop ruimte om met ons mee te groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Inmiddels hebben we vestigingen in Amsterdam, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Goes, Halsteren en Rotterdam. Deze locaties hebben hun eigen karakter, maar als organisatie zijn we één. Samen groeien: dát is waar we voor gaan.

Leren en ontwikkelen

Lees meer

De Viersprong is ambitieus. Zeker. Ons uitgangspunt is echter dat iedereen ontwikkelpunten heeft en deze mogen er ook zijn. We vinden het belangrijk dat je jezelf verder wilt ontwikkelen, zowel persoonlijk als in je vak. Daarvoor bieden we je doorgroei-, ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden om uit te groeien tot specialist in je vakgebied. Via ons eigen trainingsinstituut, de Viersprong Academy, bieden we je uitgebreide en specifieke kennis over diagnostiek- en behandelmethodieken. Iedereen kan bij ons gebruikmaken van de GGZ Ecademy en het platform GoodHabitz, waar je diverse online trainingen kunt volgen.

De medewerker in balans

Lees meer

Een goede balans tussen werk en privé, daar staan we voor. Goede behandelresultaten zijn voor ons belangrijk, maar plezier hebben met collega’s en aandacht voor familie en vrienden zijn dat ook. Alleen als jij plezier in je werk hebt, kun je anderen optimaal helpen. Daar geloven we in.

Een goede balans ziet er voor iedereen anders uit en kan per levensfase verschillen. Wil je een andere functie vervullen, andere kwaliteiten benutten, meer of minder uren werken? Dan gaan we graag met je in gesprek om de wensen en mogelijkheden te bekijken.

Beter word je niet alleen

Lees meer

Je kunt je op veel vlakken ontwikkelen en leren van elkaar, doordat je samen met je collega’s nauw samenwerkt in een (multidisciplinair) team. Je doet het echt samen. Je krijgt daarbij veel ruimte voor supervisie, intervisie en overleggen. Binnen de kaders van de methodieken bieden we je veel vrijheid, creativiteit en verantwoordelijkheid waarbij je werkt binnen de veiligheid van de methodiek en je team.

Innovatie en onderzoek

Lees meer

Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan bij ons hoog in het vaandel. Door hier energie in te steken werken wij continu aan de effectiviteit van onze behandelingen. Dat biedt ook voor jou tal van mogelijkheden. Onderzoek doen en meedenken over nieuwe behandelmethodes: bij de Viersprong ga je je niet snel vervelen.