Open sollicitatie – Alle vestigingen

Wil jij graag bij ons komen werken, maar weet je niet zeker welke vacature het beste bij je past? Geen zorgen! Wij verwelkomen graag open sollicitaties van enthousiaste en gemotiveerde kandidaten die graag onderdeel willen worden van ons team.

Ben jij gedreven, ambitieus en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij de Viersprong staan wij altijd open voor getalenteerde medewerkers die onze teams willen versterken. Wij bieden diverse mogelijkheden binnen onze organisatie.

Wij zijn een hoog specialistische TOPGGz organisatie die effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Dit aan zowel volwassenen als jeugdigen. Het inzetten van onze methodieken voor de cliënten maakt dat jij echt het verschil kan maken in iemands leven. We hebben het juiste aantal cliënten per medewerker waardoor we de benodigde tijd en kwaliteit bieden aan de cliënt en jij de ruimte krijgt om iemand goed te behandelen.

Wij bieden een stimulerende werkomgeving, kansen voor persoonlijke en professionele groei, en de mogelijkheid om bij te dragen aan innovaties. 

Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van ons team, nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie in te dienen. 

 

 

Solliciteren Stuur door naar een vriend