Psycholoog/Orthopedagoog als MST ID Supervisor – Amsterdam

Er is een plek vrijgekomen in een ambitieus MST ID team in de regio Amsterdam. Heb jij de juiste leiderschapskwaliteiten en weet jij de verbinding te vinden met je team? Dan komen we graag met je in contact voor de functie van MST Supervisor.

Wat ga je doen binnen deze functie?
In deze functie geef je uitvoerend en inhoudelijk leiding aan een team van 3 tot 4 MST therapeuten die ieder 4  tot 5 gezinnen behandelen. In deze functie geef je uitvoerend en inhoudelijk leiding aan het team. Je geeft ondersteuning bij casuïstiek in je team in o.a. een wekelijkse teamsupervisie. Waar nodig begeleid je therapeuten bij huisbezoeken. Je geeft individuele supervisie aan de therapeuten om hen te ondersteunen in hun eigen ontwikkeling. Je doet de intakes voor het team, en zorgt ervoor dat alle therapeuten genoeg gezinnen behandelen. Ook zorg je dat de methodiek goed gepositioneerd is in de regio. Je onderhoudt contacten met verwijzers en collega- instellingen.

Wat is MST ID
Multi Systeem Therapie is een bewezen effectieve behandeling voor jongeren van 12 tot 18 jaar met ernstige gedragsproblemen bij wie uithuisplaatsing dreigt. Er is vaak sprake van een combinatie van verschillende gedragsproblemen (weglopen, spijbelen, pesten, intimideren, geweld thuis of op straat, alcohol- drugs en ander middelengebruik), die vervolgens uitmonden in crimineel gedrag (dealen, diefstal, vandalisme en loverboy-problematiek). De behandeling duurt tussen de 3 en de 5 maanden en vindt plaats in de natuurlijke omgeving en met de personen die de meeste invloed hebben op de jongere. Er wordt vanuit de thuissituatie veel met de ouders gewerkt. MST ID is een gespecialiseerde variant van MST, waarin de jongere en/of ouders een LVB heeft. De therapeuten en supervisor worden extra getraind in specifieke interventies geschikt voor de LVB doelgroep. Zie voor meer informatie: www.mst-nederland.nl.

Naar wie zijn we op zoek?
• Je hebt een afgeronde WO opleiding Psychologie of Pedagogiek met aantoonbare ervaring in gezins- of gedragstherapie;
• Je hebt bij voorkeur ervaring met de forensische doelgroep (delinquente jongeren met gedragsproblemen) en/of andere complexe gedragsproblematiek bij jongeren en ervaring en affiniteit met een systeemgerichte en cognitieve gedragstherapie;
• Je bent bereid outreachend te werken en buiten kantooruren bereikbaar te zijn ten bate van het meedraaien in de dienstenpool van MST-supervisoren (ongeveer 2 keer per jaar);
• Je beheerst de Engelse taal goed;
• Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Amsterdam en in het bezit van een rijbewijs en auto;
• Je bent in deze parttimefunctie flexibel inzetbaar om zo ruim beschikbaar te zijn voor de therapeuten, verwijzers en de gezinnen in behandeling.

Wat wij jou bieden:
• Een bruto maandsalaris, op basis van 36 uur per week, ingeschaald in FWG 65 conform CAO-GGZ. De salarisrange voor deze functie ligt tussen €4.108,- en €6.264,- afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
• 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.
• Een contract voor 28-32 uur.
• Jaarlijks €500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof.
• Een uitdagende en zelfstandige baan in een team waar je vanaf het begin samen onderdeel uitmaakt van een innovatie.
• Volledige scholing en supervisie volgens het MST model.

Word jij onze nieuwe collega?
Enthousiast geworden? Aarzel niet en solliciteer!
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Willemijn Loerts, Zorgmanager Jeugd Amsterdam, staat je graag te woord. Zij is te bereiken via 06-46374702.

De Viersprong – De werkgever die je verder brengt
Wij zijn een hoog specialistische organisatie die aan volwassenen en jeugdigen effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen biedt. Onderzoek, innovatie en kennisoverdracht staan hoog in het vaandel, door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we steeds doelmatigere behandelingen. We zijn TOPGGz gecertificeerd en geloven dat onze medewerkers het verschil maken. Blijf jij, net als wij, zoeken naar mogelijkheden en ben je ook nooit uitgeleerd? Dan ontmoeten we je graag!
Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en LinkedIn.

De Viersprong vindt een veilige behandelomgeving belangrijk. Daarom vragen we bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag van iedere medewerker.

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

Solliciteren Stuur door naar een vriend
Chat openen
Hallo, Ben je opzoek naar iets specifieks? Misschien kunnen wij je ergens mee helpen?